Lördagsmys

Trött, japp..det är bara förnamnet på va ja är just nu. Egentligen bör ja inte va så trött som ja är men men :P
Det är helg och ja försöker njuta så mycket som möjligt av tiden ja har kvar här nere.gör så mycke ja kan på INGEN tid alls. Liksom 6 dagar bara!!
Gårdagen spenderade jag med Christina och det var helt fantastiskt. Vi började med en långpromenad i solskenet, tog bussen till ett ställe som heter "salzgrotte" och va där i en timme och bara njöt av lite avkoppling. En typisk tjejsak kan man ju säga!! =D
Sen åkte vi hem och prata med våra respektive, sen blev det ut och träffa Petra och hennes pojkvän för lite spel och öl drickande på en bar. Väldigt trevligt!
.
Idag gick vi (ja,christina och victoria) upp tidigt och begav oss till Köln i solskenet. Blev först en runda på IKEA, med en lunch på "svenska köttbullar". Sen tog vi strassenbahnen till staden och gick en runda i solskenet i Köln och bara pratade och tittade på utsikten. Och under promenaden "råkade" vi komma till chokladmuseet så vi gick in där och kollade. Himla mysigt var det.
Sen var vi helt slut och åkte hem, somna som tre små grisar gjorde vi alla 3 på tåget hem ;P
.
Hela kvällen har ja latar mig, ätit MASSA onyttiga saker och snackat med min prins samt kollat film/serier men nu ska ja hoppa ner i sängen. lite trött.
Morgondagen står morgonpromenad,plugg,lunch med vänner och gym på schemat., så måste ha lite skönhetssömn innan det.
Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0