20 minuter

Sådär ja. Nu går flyttlasset och bilen om typ 20 minuter för färd mot mitt nya hem och mitt nya liv. Har fortfarande inte fattat det och jag tror att det kommer att ta ett tag innan jag gör det, har iof ännu inte sagt hej då till mamma och anders och det tror jag kommer bli jobbigt, men ja ska klara det!
Har precis ätit frukost och packat väskan med de sista sakerna och ska nu gå och väcka syster innan vi ska hoppa in i bilen.

Jag vet inte om hur länge jag kommer kunna uppdatera men jag skriver så fort jag kan!
Ha nu det super bra här hemma i sthlm så hörs vi!

Fan va jag kommer sakna er alla!! Inga nämnda och inga glömda!
Älskar er!

 


Sista kvällen

Så, då var bilen färdigpackad och bortförd mot huddinge. Så nu sitter man på sitt tomma gamla rum där det för tillfället bara finns en stol och ett skrivbord när det för typ 1 timme sen fanns ett helt rum. Jaja det känns konstigt.
Jag tror eller jag vet att jag inte har fattat det ännu vad det är som sker men det lär väl komma. Jobbigt att säga hej då till alla hela tiden,det tar på krafterna så just nu är jag helt slut.

Jag ska verkligen ta vara på denna kväll nu med tanke på att det just är den sista på länge och ska njuta till fullo. Ska göra en god tacos och ev. ta ngt glas vin,vi får se =)
Sen blir det bara lugnt och så får man väl sova på soffan i natt med tanke på att ja inte har ngn säng kvar här men det får väl få det med ;)
Egentligen helt sjukt att ja ska behöva sova på soffan i mitt egna hem haha =D

Nej,dags att ringa hyresvärden för lite uppdatering ifrån nybro!
Ha en bra kväll!

 

Omg

Nu går flyttlasset om ungefär 24 timmar!!
Shit jag kan verkligen inte fatta att ja ska flytta ifrån stockholm och liksom bara lämna allt?! Helt otroligt.
Superrädd och nervös men ändå lättad!

Dags för att jobba mina sista 5 timmar i sthlm på ett tag.
Ha en bra dag!

 

snart klar?

Nu är det inte lång tid kvar känner jag och märker jag. Istället för att rummet ska bli tomt på saker så känns det som om det bara kommer mer och mer saker hela tiden haha. Det ser helt enkelt ut som ett bombnedslag där inne men det får väl göra så nu tills imorgon när pappa kommer med bilen och det är dags att packa in i den. Men jag tror som sagt att jag är "på rätt spår" nu när det gäller packningen och så, har nog allting under kontroll hoppas jag. Eller det får jag helt enkelt se sen när vi väl ska börja jobba.
Ska iaf skriva mig en liten lista nu om vad det är som jag behöver göra imorgon.

Gårdagskvällen var väl lite si sådär, blev väl kanske inte som man hade tänkt sig men ändå. Träffade lilla Elin inne i stan på dagen för en mysig lunch och lite "hej då" innan hon åker till lund och jag kalmar. Lite shopping blev det också inför skolan. Vid 4 gick ja till jossan och hjälpa hennes mamma att göra lite bullar. =)
Sen vart det en mysig middag med jossan, toola, sanna och tessan, sen kom även pill, sabina o boel över för lite föra innan vi drog in till Ego.
Kvällen slutade som sagt inte som man hade tänkt sig men ja kom hem vid 2 iaf då ja hoppade ner i sängen och sov sen en liten prinsessa ^^,

Ska hoppa in i en dusch nu och fräscha upp mig innan ja gör något annat.
Ikväll blir det "familjemiddag/födelsedagsmiddag" för Anders tillsammans med hela gänget, det blir trevligt.
Jaja, ha en bra dag nu allihoppa! =)

2 dagar kvar!
 

Njuta

Mmm så skönt väder det är. Solen skiner och det är varmt, ja passar verkligen på att njuta nu när jag har tid. Fast jag har kommit på det att när jag sitter här på balkongen så solar man ju bara framsidan och solen kanske inte skiner över hela kroppen. Det är lite jobbigt men jag orkar inte gå och lägga mig någonstans just nu iaf :P hehe
Vaknade tidigt idag utan att behöva sätta klockan så vid 8 gick jag upp.Åt en god frukost och sen så fortsatte jag att packa lite. Blev en hel kartong med bara tjocktröjor som jag dels inte visste att jag hade och som tar en sån jävla plats =D
Och eftersom när man går upp så tidigt på morgonen så hinner man med en hel del innan klockan ens är 12, för nu har ja även hunnit gå till öb och bauhaus och införskaffa mig lite saker inför skolstarten. Så kom typ precis hem, ska snart äta lite lunch. Sen ska ja väl bara njuta av dagen tills pappa kommer och hämtar mig och vi ska iväg och säga hej då till farmor och så.
Sen får vi se hur kvällen slutar.

Imorgon blir det fika med Elin och sen en underbar middag med Jossan och Sanna :D. Sen blir det även lite nivå och ego hade vi tänkt.

Ajja, ha en bra tisdag iaf! 

4 dagar kvar


 

sista veckan

Sådär ja, nu går man in på sista veckan hemma. Lite jobbigt sådär. Låg och tänkte igår kväll att "nu är det sista söndagen på länge som ja sover i min säng" och så kommer ja typ tänka varje dag att "det är sista måndagen,tisdagen osv.."
Men det känns som om ja är på banan nu, har egentligen inte så mycket kvar att packa, det är mest kläder  och sen ta ner typ speglar och sånt ifrån väggarna annars tror ja att ja nästan är klar. måste ju såklart gå igenom vinden och så en gång till för att se så att  jag inte har glömt något. =)

Har inte så många planer inför dagen idag. Ska väl ringa en hel del samtal och kolla upp lite saker, sen är det att gå förbi jobbet och lämna kläder och säga "hej då" till chefen, handla mat oh bara ta det lugnt. det är väl va som står på schemat just nu. Fast för tillfället sitter ja nyduschad på balkongen och ska njuta av det sköna väder som är idag =)
Ha en bra dag!

 

sista gången?

Mmm..Så var det kanske sista gången på typ 3 år som ja såg vissa av er igår =( Det var lite jobbigt tycker ja men sånt är kanske livet? Man måste ta sig igenom det på ett eller annat sätt nån gång och min tur är nu.
Som sagt, gårdagen var supertrevlig men det var inget roligt slut det fick. Var hemma hos jossan och hade kräftskiva med tjejerna plus killarna som kom senare =)
Satt och förstörde fingrarna på massa vassa klor och smuttade på våran dricka ett tag och bara snackade massa skit =D innan det var dags att "börja" på allvar. Blev en hel del spel och prat under kvällen men det var kul.
Så det blev rätt sent för min del med tanke på att ja ska jobba idag men det får väl gå sista dagen ;P

Sitter nu ganska seg (ej bakis utan bara trött ;P) på balkongen och ska snart bege mig till jobbet för ett 11-17 pass och sen blir det nog en "after work/hej då-öl" med arbetskamraterna där. sorligt det med =( men men.nån gång måste ju vara sista gången där med el?
Nej dags att hoppa in i en snabbdusch innan man ska bege sig.
Ha en bra dag!

 


miss

Jag saknar dig =(

 

8 dagar

Sol igen =D Wiiho!
Skönt som sagt men det blåser lite mycket men men.
Planerna för dagen är inte så mycket, ja ska mest sitta på balkongen och sola får se om jag går ner till jobbet och hälsar på dom där men vet inte om jag orkar. I eftermiddag ska jag över till pappa och ha middag med familjen vilket ska bli mys. Den sista som vi är tillsammans på på ett tag =( sorgligt sorgligt!
Så ja ska plocka upp C o V senare så ska vi åka till lilla pappa.
Blir iof en lugn kväll för mig eftersom ja jobbar imorgon och söndag, sista helgen också =(
Nej nu ska ja inte vara sånn. Nu ska ja njuta av dagarna ja har kvar här hemma oh se till att dom blir superbra. jag orkar som sagt inte ta tag i och packa, men det går nog fort de som ja har kvar hoppas ja, morfar får annars hjälpa mig på fredag ;) hehe

Nu ska ja ner och njuta av dagen som sagt.Kolla lite film på balkongen kanske? =D
Ha en skön och solig fredag nu!

8 dagar kvar!

 

SOL :D

Ännu en solig dag idag :D det är ju helt underbart. Man kan och ska ju verkligen bara bättra på brännan en dag som denna! Helt underbart som sagt helt enkelt.
Gårdagens kvällen vart väldigt lyckad. Började med att träffa syrran på Nivå för att egentligen bara sitta och snacka och ha det mys men det blev en del att dricka och sen bestämde vi oss för att hänga på tjejgänget och dra till ego. Så ja, våran kväll ledde till ego där vi va och hade det skitkul. Men eftersom det var onsdag och vanlig veckodag fick vi springa på slutet när vi kom på att tunnelbanan slutar att gå tidigt så ja hann med sista tunnelbanan i sista sekund och det tycker ja om :D
Så var väl hemma vid halv 2 någonting då ja stupade i säng.

Idag har ja bara suttit/sitter ja bara på balkongen och tar det lugnt. Väldigt skönt. Har fixat en hel del saker som skulle fixas men ja har inte packat någonting, det orkar man inte och framförallt inte när vädret är så fint. Då ska man passa på att vara ute i solen =D
Snart ska ja väl äta lite lunch sen ska ja ner och lägga mig på fältet ett tag tror ja, vi får se =)
Hoppas ni har en lika bra dag som jag! =D

 

packa,sola,vila

Heej.
Nu var det lite dålig uppdatering igen men ja har lite andra saker att ta itu med som jag tycker kan va lite viktigare ;P
Har haft en ganska bra vecka nu i början.
Var hos min lilla pappa i måndags. Vi hade det jättemysigt, åt god middag och var på bio =), men somnade tidigt eftersom man inte är så himla pigg när man är förkyld.
Igår var jag med lillsyrran och hade det mys. Vi var vid lötsjön och spelade minigolf och när vi kom hem bakade vi kanelbullar :D mums.Och sen på kvällen hade ja lite tjejmys hemma hos Jossan =) me henne, pill och my. Det var mysigt och skönt.
Idag har ja vart o träffat "dom" och sen har ja haft en jätteskön eftermiddag med Anna i skytteholm. Vi låg och solade massa nu när solen äntligen tittat fram igen och gett oss lite värme. Hoppas den stannar nu ett par dagar så att man kan njuta.

Ja håller även på att packar förfullt och det är väl lite sisådär. Ja kan inte slänga någonting och jag vet liksom inte vart ja ska börja någonstans. Men jag tror att det blir bra =)
Har hittat en lägenhet/villa nu som jag antaglien ska ta. Hoppas bara att det går, hon skulle ringa ikväll igen så vi får se. Har ju ingenting annat eller något annat ställe att bo på så ja, man kanske får ta det? det lät ju bra =)
Nej nu roppar mamma att maten är klar.
Så dags att gå ner och äta och sen göra sig i ordning för lite utgång me lillsyrran =) Det ska bli trevligt.
Ha en trevlig kväll!

 

sjuk?

God morgon.
Usch och fy, nu har man gått och blivit förkyld också. Det svider och rinner i näsan, har typ feber, ont i halsen och allmänt trött. Fy fy. Men kanske bra att det kommer nu när jag ändå är hemma i sthlm och inte har någonting jag måste göra,förutom att packa.
Det ska ja faktist börja med att göra idag. Orkar inte men måste ta tag i det. vet ju inte hur lång tid det kommer att ta hehe.
Så ja, nu ska ja börja kolla i garderoberna och skåpen och se vad som är mitt, det ska faktist bli lite roligt. Hoppas man hittar någonting kul =)
Ikväll blir det mys med pappa, kanske bio som gäller =)
Hoppas ni har en bra dag!

12 dagar kvar i sthlm..

 


söndag

Söndags kväll igen och snart dags för en ny vecka. Nu är det bara 2 veckor kvar innan ja börjar skolan och det känns lite si sådär..är lite nervös om man säger så, ett steg att ta :P hehe
Men men, nu ska ja bara passa på att njuta av tiden som ja har kvar hemma =)

Har varit på landet sen i torsdags och bara haft det skönt. Vädret har varit toppen och ja har bara som sagt tagit det lugnt och umgåts med familjen. Igår var ja, Ciccie och Madde på en make-up och foto-grej inne i stan och det var kul. Hann dock inte se resultatet men de blev inte så lyckat sa de andra hehe :P
Sen va igår kväll var ja ute me Jossan + några och hade det skojj..Blev som tur var inte så sent så man orkade sig upp i lagom tid imorse.
Har varit me min lilla Anna idag och haft det super mysigt inne i stan. Hoppas inte att det var sista gången bara innan ja flyttar men man vet inte. Vi fick iaf njuta i solen ett tag =)

Nu ligger ja bara hemma och kollar på tv. Mår illa som en gris så vågar inte göra så mycket än att bara ta det lugnt. Ska se på filmen som börjar vid 9 och sen ska ja sova. hehe
Imorgon blir det mys me pappa på kvällen som gäller, men dagen har ja ingen aning om. Kanske börja packa lite?
Hoppas ni haft en bra helg!

 

=)

Godmorgon!
Gud vilken underbar kväll jag hade igår med syster min <3 :D
Den började med att ja kom hem (lagom sen och stressad) vid 6 tiden efter att jag varit på kinesisk akupunktur inne i stan. Vilket för den delen var det konstigaste men väldigt sköna sak jag varit med om. Dom satte massa nålar i ryggen på mig som jag sedan fick massa ström igenom. Heheh skönt men konstigt som sagt.
jaja, när ja kom hem blev det en snabb middag sen bara att göra sig i ordning för att åka in till stan.
Vi var vid biografen Park vid 8-tiden för att få se på förhandsvisningen av "The ugly truth". Den var jättebra och man fick sig en hel del skratt :D hehe
Efter filmen var det efterfest på Solidaritet och vi hade turen att va bland de 300 första gästerna så vi fick en "goodiebag" (inte doggiebag ciccie ;D) med en hel del smått och gott i. Sen fick man även gratis dricka och höra Andrés nya singel som också var bra =)
Vi kom hem vid halv 2 kanske och då var det bara att sova.

Nu sitter jag och tar det lugnt på balkongen, nyss ätit frukost och ska snart hoppa in i en dusch. Sen vid 12 bär det av till landet för att spendera 2 dagar med familjen där. Det ska bli ganska skönt.
Hoppas ni får en bra dag!

 

Bio

Godmorgon!
Gud, ja har verkligen inte sovit gott i natt. Kunde inte somna sen vaknade ja nog varje timme,inte kul =(
Så gick upp vid halv 9 men sen gick ja och la mig igen ;P heh.
Idag blir det lite lunch med några kompisar, sen ska ja gå på kinesisk akupunktur som ja fick i 20-års present av jobbet. Det ska bli riktigt skönt faktist eftersom ja har ont i ryggen nu. Ikväll blir det förhandsvisning på en film (som ja ej kommer ihåg va den heter) och efterfest efter. Ska bli skitkul att gå på den me syster. Så innan blir det middag hemma i solna innan vi ger oss av till stan.
Snart ska ja bege mig ner till centrum och handla lite på jobbet sen ska ja väl åka in mot stan.
Hoppas ni får en bra dag!

 

lördag

Synd att man inte fick njuta av solen idag ;P hehe. Nej men ja har jobbat hela dagen och det har väl inte varit den snabbaste av dom om man säger så, inga vill väl vara inne och handla när det är varmt och skönt ute? man måste ju passa på :P
Somnade tidigt igår kväll, somnade redan vid 10 och det tror ja att ja behövde. Vaknade till och med av klockan vid 8 imorse och var fortfarande trött, ville sova mer men det gick ju inte ;P hehe jobbet kallade ju.
Sen ja kom hem efter jobbet har ja bara tagit det lugnt. Suttit på balkongen ett tag, lagat lite mat och sen gjort mig i ordning. Ja ska iväg nu och va lite me jossan, anthon, pernilla och andra. Det ska bli trevligt hoppas ja..Jobbar dock imorgon men det är inte så tidigt så det gör inte så mycket =)
Nej kanske dags att stänga av datan så att man kan bege sig.
Hörs senare.
Ha en bra lördagskväll!

 

underbar vecka!

Ohh go kväll! Ja är helt totalt slut, orkar inte göra mycket. Kommer somna tidigt idag kan ja säga :P hehe
Förlåt för en dålig uppdatering men ja har haft en underbar vecka med min lilla pappa.
Det har ju varit TOPPEN väder,inte ett moln på hela veckan typ :P
Det enda vi har gjort är att ha legat på stranden,badat i massor,haft picknick,hälsat på farmor, förbättrat på brännan och bara haft det Super. Så skönt att få umgås me pappa nu innan ja drar,måste ju passa på ;)
Men som sagt, det har varit en lugn vecka, förutom igår då ;P
Var på kryssning med Ciccie,Viktor,pappa,kusin,Johanna och Leffe. Det var super roligt och man kan säga att det känns att man somna vid halv 3 och gick upp vid halv 8 och sen inte sovit något mer.Plus att man suttit ute i solen hela dagen också. Jag är verkligen totalt slut hehe.
Har precis duschat och ska lägga mig och kolla film nu innan ja slocknar, ta lite glass och bara koppla av :D
Hoppas ni haft en lika bra och varm vecka som ja haft och att ni njutit lika mycket!
Ha en bra fredagskväll..


Längtar tills på onsdag :D

myspys

Go kväll.
Vilken underbar dag det har varit idag =D Varmt och skönt.
Ja vaknade ju rätt så tidigt och sen så satt ja mest på balkongen och bara tog det lugnt, det var verkligen skönt. Sen hade ja ju egentligen lovat mig själv att ja inte skulle köra bilen på ett par dagar eftersom ja kört så mycket men så blev det inte :P
utan ja åkte och träffade lilla Anna hemma hos henne. Vi låg hela dagen vid poolen och bara hade det super skönt. Hoppas att man bättrade på brännan lite nu ;) hehe
Så ja kom hem för en timma sen ungefär och har precis ätit middag. Ska snart hoppa in i en dusch och sen ska ja nog bara ligga och kolla på tv,vilket ja inte gjort på länge :P hehe
Imorgon bär det av till pappa så får vi se vad vi ska göra då,han har ju semester nu så något kul lär de ju bli iaf =)
Hoppas ni haft en lika bra dag som jag och att solen vill komma fram och skina imorgon också =)

 

Road trip-sammanfattning

Oj, nu har jag verkligen inte uppdaterat på länge, men det kan ju bero på att jag har vart på en sån underbar road trip med syster och viktor. Det har verkligen varit en super vecka, men den har varit rätt tuff,saker att göra hela tiden ;P
Kommer en kort liten sammanfattning:
Måndag: Bar det av redan vid halv 8 tiden ifärd mot Kinna. Det var en rolig och spännande resa vi hade framför oss. Stannade i nyköping,linköping,gränna,ulricehamn och sen kinna.
Vi stannade som sagt i gränna och lunchade lite med våran medtagna lunch,det var gott =) och shoppade lite polkagrisar. Sen fikade vi me Boel i ulricehamn och sen slutade f'ärden för dagen hemma hos Katta och Conny i kinna. Där blev det god mat,lite shopping och sen bara massa snacka tills vi stupade i säng rätt tidigt,man var ju inte den piggaste direkt :P
Tisdag: åkte rätt tidigt in till Göteborg för att spendera dagen på liseberg. Det var grymt mycket folk men vi hade det ändå kul, jag lyckades vinna 2 kg geisha :D mumms! Vi hade bokat ett rum på vandrarhem i slottskogen och det var inte det lättaste att ta sig dit kan ja säga. Usch och fy, aldrig mer köra i gbg säger jag bara. Går inte att beskriva! Kvällen slutade med att vi åt på en fin resturang me Boel + vänner och den slutade också rätt tidigt =)
Onsdag: Då vart det lite shopping i gbg innan vi styrde bilen mot växjö där vi skulle träffa mormor och morfar.
Blev en trevlig dag med besök hos båda två och sen på kvällen åt vi på en fin resturang med lilla morfar. Vi hade tur att få bo hemma hos honom den natten och det var mysigt.
Torsdag: Blev lite shopping därmed i växjö,besök hos mormor och sen vid 3 tiden åkte vi förbi gamla landet. Det var jobbigt men ändå skönt att se det igen. Efter den lilla turen fortsatte vi mot helsingborg. kom dit vid 6 tiden och då var det bara att ställa sig och laga mat till resten av familjen som bodde där nu denna vecka (minus mamma dåra). Blev en trevlig kväll med dricka,prat och spel-spelande och rätt så tidigt i säng då med =). Man är ganska trött efter att köra hela tiden :P hehe
Fredag: Blev det en heldag i h-borg men jag, c o v tog oss även en tripp över till danmark där vi införskaffade oss lite billig dricka mm. ;) Kvällen avslutades på en resturang med familjen och sen tog vi 2-3 krogar på vägen hem =) hehe
Kom i säng rätt sent för att sedan gå upp tidigt för en tur hem.
Lördag: Då sattes bilen i rullning vid 9 tiden då vi rörde oss hemåt. Blev inte så många stopp på vägen hem men det var en skön resa iaf.
När ja kom hem var ja helt slut, ville sova hur länge som helst men det gick ju inte, en timma fick räcka för sen skulle ja över och fira jossans mamma som fyllde år.
Kvällen blev trevlig med ett besök på chaplins inne i stan och ja stupade väl i säng vid halv 2 och då kan ja säga att ja somna som en stock!

Men det har helt enkelt varit en av mina bästa veckor på länge och det var helt underbart! Roligt att få göra något sånt här innan man flyttar, det är verkligen ett minne för livet!
Älskar er Ciccie och Viktor och tack för att ni ville göra detta med mig!

  

RSS 2.0