halloween

Söndag igen och denna helg har ju såklart sprungit iväg igen..inte kul!
Gårdagen var supermysig med en dag i kalmar med Madde,lunch på stan och så! Sen hemma och lata mig lite innan ja cykla över till Therese för att göra egen sushi och kolla på massa film och äta godis!
Detta var med andra ord en härlig och lugn lördag mitt i feberyran!
Vaknade imorse med ännu värre halsont än va ja har haft på länge och det var inte kul, huvudet värkte med.. Så de fick bli en frukost med MASSOR av honung i mitt te =D haha

Nu har ja precis läst igenom powertpointen till skolan, ska snart cykla bort till biblioteket och sen handla lite mat. sen blir de nog bara en lugn hemmadag tills ja ska till skolan vid 6 och fota.. men lugnt ska ja ta iaf.. vill ju inte bli värre!

Nej ska väl göra mig i ordning lite nu, innan man går och handlar =)

friday, i´m in love

ÄNTLIGEN fredag,gud så härligt!
Känns verkligen som om man behöver de nu. Projektet är nästan helt klart,bara foto på söndag kväll sen är de redovisning som gäller och SEN är de över men ja kan ändå andas ut nu och vila denna helg.Det är så sjukt underbart!! Kan pusta ut!!

Dagen idag började väl inte riktigt som man tänkt..efter en natt utan sömn, kommer man grymt trött till skolan och inser att man inte har lektion förrens 1, jaahapp..då var de bara att sätta sig o fixa de sista med workbooken och sen ta de lugnt..
skola sen till 4 och nu har ja precis ätit och sitter och njuter i soffan hos Madde.
Snart ska vi iväg och kolla mobil sen blir de idolmys och prat hela kvällen!
Sen imorgon väntas en dag på stan och så, myspys! Ska även göra egen sushi med Therese imorgon kväll =D wiho!!
Hoppas ni får en bra helg!
Puss och kram


virrig

Virrpanna och helt koko är som ja känner mig idag, liksom inte närvarande eller så!
Mycket saker som hände på förmiddagen och ja, en del konstiga,dåliga,härliga och hit o dit..mycke var de iaf som gjorde mig ännu mer snurrig i min febriga knopp!
Till skolan och fixa klart på projektet,blev färdiga med powerpointen = YES och ska bara skriva slutsats o sätta ihop allting sen är vi ready inför redovisningen på måndag =)
Men som sagt, gick omkring i skolan o typ inte "var där" vilket är så sjukt jobbigt.
Hade även samtal om utlandsstudier idag och ja, de är väl bara att sätta igång och kolla runt vart man vill hamna.. haha sjukt svårt men spännande, ja har inte riktigt någon aning om vart ja vill, men bort!
Ska även kolla lite resor över nyår, för ja vill verkligen bort härifrån nu, måste vila ut, få ta det lugnt och inte tänka helt enkelt..Så om någon är sugen på att joina mig i vinter på en lite resa, HÖR AV ER! ja behöver ressällskap!!

Nu ska ja fortsätta se på Rosa bandet-galan och va lite duktig och skänka lite pengar..Sen tidig sänggång för imorgon är det HELDAG men konsthistoria och psykologi.. jobbigt jobbigt en fredag..sen får vi se va som händer, måste fixa lilla brum brum också nångång ;)
nej nu kallar toan på mig ;P

trötter

Idag är ja trött, riktigt trött. Vet inte riktigt va de beror på, eller de är väl skolan eller så skulle ja gissa på.
Varit där hela dagen och först en föreläsning mellan 9-12 sen arbete med projektet. Ja målade lite rostfärg och förhoppningsvis blir de bra =)
Kom hem halv 6, vilket är rätt så sent haha och satte mig och ÄNTLIGEN skrev klart reflektioner och dimensioner till projektet..Oh gud de är så skönt att ja är klar, så kan ja fokusera mig på de andra nu fram till redovisningen.
imorgon blir de heldag igen men de orkar ja inte tänka på nu. Håller på att somna och klockan är inte mer än 8?!!
Men nu ska ja krypa ner i soffan med te och smörgås och så ska ja kolla på "mother and child" en ny film på bio.. Ska bli mys. Hoppas ja inte skållar mig nå mer i gommen, de är INTE skönt kan ja säga haha.. =(
Hoppas på en piggare Louise imorgon iaf!
puss och kram!

effektiv

Idag har varit en lite av en slappar/arbetar dag??
Skolan HELA dagen och fixat massa pappersarbete,samt att spraylackat modellen och kanske?? andats in för mycket tinner? haha
Hemma har ja gjort pirgoer,blev rätt många så har matlådor ett tag framöver? ;P haha
Sen har de blivit lite skrivande på projekt,skulle läst läxa men ej, utan de fick istället bli en kväll med äntligen hemma, Desperate housewives och Gossip girl!! En riktig tjejkväll typ? fast själv..

Snart lockar sängen och min bok, sen blir de en heldag i skolan imorgon med sen blir de kalmar och gosi gos med M ;) underbart!
Natti natt!


Tänk så!



Kände mig bara för att försöka glada upp mig lite i mitt väldigt så illamående tillstånd som ja just nu befinner mig i. Vet inte alls vad det är men ja, känns som om de är typ magsjuka el så på g..men de ska vi inte hoppas på.
Nu ska ja sätta mig och läsa lite psykologi.
ha en bra måndagskväll!

24/10

Nu har de åkt och nu är de rätt så tomt igen, från att ha vart 4 till en, joo fast ändå ganska skönt ;P haha
Gårdagen var väldigt trevlig..Efter att ha varit hemma lite, så tog vi bilen in till kalmar och gick på en grekisk resurang o åt middag, sen satte vi oss på en liten pub i närheten. När vi började bli lite sega åkte vi hem och bara njöt och mys framför film i min lilla lägenhet.. de va kul =)
Idag efter de åkte har ja bakat bröd, två olika sorter och de var GUDOMLIGA!! mm va gott de är med nybakat asså =D
Har även varit ute lite och sen har ja dammsugit igen.. Vädret är inge vidare så de va inte så kul att gå ut så ja vände typ i dörren.
Får se hur ja ska få resterande del av dagen att gå.. titta på en massa filmer är väl de som lockar mest =)

hoppas ni haft en bra helg!

bilder ifrån igår..
  



btw.. nu är de bara!!! 2 månader kvar till jul, helt sjukt!!

snart så

Sitter just nu och väntar på att mamma,syster och anders ska komma! Gud ska bli så roligt och härligt att se dom hehe..
Har städat idag, skurat golv och fixat lite i skåpen,satt upp bilder och gjort lite fint tills de kommer =)
Har även gjort en plåt med biscotti som står i ugnen för tillfället och är väl klara precis tills de kommer..Nu är de i bilen och är väl här om en 20 min eller så =D
Då blir de packa upp lite, förbi skolan och sen åker vi in till kalmar för lite middag och mys!
Hoppas ni får en bra helg!

Detta bjuder ja mina gäster på när de kommer, allt är nybakat ;)
 +
biscotti + blåbärsmuffins och sen kaffe ifall de vill =)

kräsen?

Varför nöja sig med en när man kan ha tre?? ;D



Ja är inte kräsen ja inte ;D


HELG

Nu är det äntligen fredag och det är så skönt, kan få slappna av nu i 2 dagar,jippie =D
Dagen idag har gått bra, fick nästan klart hela modellen och ja, man var väl ganska så dammig efter en heldag i verkstaden men de har ändå varit kul,gått fort =)
Åkte hem vid 4 och fick helg :D, hem och städade och lagade mat sen åkte ja och handlade tills imorgon då mamma kommer som sagt. Ska bli så underbart =)
Planerna ser väl ut så att vi åker in till kalmar, strosar runt och går ut o äter sen avslutar vi med en myskväll hemma hos mig!

Nu är ju klockan 8 och ja ligger i soffan i myskläder,nyduschad och fräsh och ska kolla på idol. Det ska bli skönt. Sen blir de lite film innan man somnar tror ja!
Ha en bra fredagskväll och helg!

lite bilder ifrån dagen..

 
våran "hattifnatt" ;D

 
still under processing..

 
21 oktober och SNÖ, inte OK!!!


21 oktober

Asså herregud!! Det är den 21 oktober idag och det har kommit SNÖ!! Såhär tidigt!! kan inte fatta det, eller vill inte fatta det för det är alldeles för tidigt. de ska ju komma till jul.
Dock tror ja inte att den kommer att ligga men ändå!! Hålla, snö nu??! bajs bajs

Hade iaf en väldigt mysig och lugn kväll igår med Madde, kände att vi verkligen behövde detta och det var ju så underbart!Äntligen liksom!!
Nu har vi precis typ ätit frukost och ja ska bege mig ut till busshållsplatsen för att åka till skolan. En lång dag kommer de bli med först CAD till 12 sen verkstaden hela dagen..Dock måste ja hem och fixa tvätten där mitt under dagen ;) men de löser sig nog.
Ha en bra torsdag, snart är de ju helg också =D

20/10

Mitt i veckan igen och tiden verkligen bara springer iväg..Börjar känna mig lite smått stressad men detta ska nog gå bra ändå!
Sitter nu och väntar på att Gustav och jennifer ska plocka upp mig så att vi kan åka och handla material så att vi kan börja bygga, de ska bli kul.. Hoppas de går bra!

Ikväll ska ja ÄNTLIGEN få träffa och umgås med Madde! Sjukt länge sen och ja har saknat henne så! Så de kommer bli underbart!
Nej nu ska ja fixa lite matlådor innan de kommer!
Ha en bra onsdag!


anki



Detta är vad man pysslar med en "rolig" och arbetssam dag i skolan!
Jippie!! hahah
Säg hej till Anki!
 


underbart

Hemma igen efter en sjukt underbar helg nere i Kinna och hos Katta!
Ja kan inte beskriva med ord hur bra ja har mått av att få åka iväg och bara "va" en helg sådär,mitt i allting. Helt jäkla fantastiskt!!
Vi har haft superduper mysigt.
Igår hade vi planerat att åka till ullared hela dagen, så vi satte klockan på halv 8..gjorde oss i ordning och rulla dit..Men sen när vi väl kom dit så var det minst 5 KM KÖ!! helt otroligt, att de kan va så mycke människor kl. 10 på morgonen en helg innan löning men så va de iaf.. Så då hade vi planer om att åka till varberg men så blev de ju inte för Kattas bil gick sönder så de va ju bara att åka hem,pigga o glaá!
Men vi tog ist Connys bil och åkte till göteborg och var där hela dagen, väldigt mysigt!
Kom hem och vi två grillade och gjorde en god middag sen så dog vi alla i soffan framför "Pretty woman"..

Och eftersom dagen inte riktigt blev som vi hade planerat igår så bestämde vi att vi skulle till ullared idag ist..så kvart i 7 ringde mobilen och 7 satt vi i bilen påväg dit..När vi kom dit va de kanske 500 m kö el ngt,och då va klockan "bara" 8 men de gick ändå fort att komma in,tack och lov!
Så japp, en 3 timmars shopping fick de bli, sen hem och bara ut och njuta i solen! Helt underbart härligt.Även en liten promenad med Axa i höstvädret fick de bli innan vi åkte hem för att laga middag och skjutsa mig till borås för att ta mig hemåt.

nu är ja hemma, och har duschat och packat upp osv.. kommer snart somna i soffan känner ja så de får bli en liten sovmorgon för min del imorgon! Sen skola till typ 10 på kvällen som man måste orka sig till!
Men iaf.. hoppas ni haft en lika bra helg som jag, lika avslappnad!!
puss och kram!

snart

Om 30 minuter sitter ja på tåget över till min älskling!! Ska bli så sjukt underbart att få komma iväg..längtar verkligen!!
Så japp, nu ska ja ta mina väskor och springa till stationen!!
ha en toppen helg!

spontanresa!

Denna vecka kan ja säga har gått fort,riktigt fort! Inte hunnit tänka känns de som!
Skolan har lullat på som vanligt, projeketet tar sin lilla tid och vi får väl se hur de går med det,orkar inte bry mig?
Så ja, de är väl de som ja sysslat med på dagarna..skola skola,inte mycket tid till annat. på kvällarna har ja legat hemma och degat,tänkt för mycket som vanligt!!

Men igår när ja låg hemma och "degade" så bara fick ja en känsla av att "JA VILL BORT!! BORT BORT BORT IFRÅN DETTA" och då fick ja den underbara idéen med att boka en spontan resa ner/över till borås och över till min underbara och älskade väl Katta! Kände bara helt enkelt att ja måste se henne och det var bråttom, behöver hennes stöd,hennes skratt,hennes "knäppa kommentarer"..ja allting som ja kan få av henne behövde ja NU NU NU!!
Så idag i skolan bokade ja en tågbiljett över till henne. Så imorgon vid den här tiden sitter ja i hennes soffa och kanske kollar idol och bara njuter, ska bli så sjukt härligt!!

Och på lördag ska vi ta oss en tur till ullared :D iiih i love it, det kommer bli underbart! Shoppa lite med de pengar som ja inte har och köpa allt sånt där onödigt som man bara måste ha helt enkelt.
Men som sagt, att bara göra denna resa kommer nog ge mig ny energi och ett leende på läpparna som kommer hålla länge!!
ja längtar så in i norden!

Så nu ska ja väl bara packa färdigt och sen blir de nog en tidig sänggång med tanke på att sömntabletten kommer börja verka snart, och sen blir de skola för hela slanten imorgon!
Men hoppas ni får en toppen helg, för de ska JA ha!! <3


sömnpiller

Trött är vad ja är idag! Har som en stor degklump i huvudet, fast de är väl inte så konstigt om man inte sovit något på typ hela natten.Och ja förstår inte varför!! Blir så sjukt galen på det!!
Men men! Nu har ja i alla fall tagit en sömntablett så inatt hoppas ja på SÖMN,ostört!! Så känner att den börjar hjälpa nu så ja, kanske ska hoppa i sängen efter en lång dag?
Tråkig tisdag har de iaf varit, instängd i skolan hela dagen! Uscha uscha!
Samma blir de imorgon, hoppas bara lamporna kommer annars är de lite kris :S
Ajja, nu ska ja kolla klart på gossip girl sen ska ja sooooova!!

Höst

Har suttit och tänkt på det idag,eller egentligen några dagar nu när det varit sol!
Det ja har tänkt på är hur VACKERT det är ute nu på hösten, hur alla färger verkligen kommer fram, de röda,gula,oranga.. jaa gud ja tycker det är så underbart.
När solen skiner på träden, de börjar bli lite kyligare,man får ta på sig varmare kläder och skor..Jaa är det inte underbart?? Hösten behöver inte bara vara en grå,deppig period (okej ja smittas av de ja med) men ibland kan den verkligen bara vara helt underbar,lite romantiska!
Så man ska verkligen försöka njuta nu när man kan, så ut i höstsolen med varma kläder och ha det skönt! Ta en härlig promenad eller ta med en kopp kaffe ut med en filt!!
Sjukt underbart!
HÖSTEN ÄR HÄRLIG,med andra ord!






Ny vecka,nya tag

Nu är de en ny vecka och dags att ta tag i verkligheten igen! Denna vecka hoppas ja på en bättre än förra.
Jag började veckan med att läsa i min lilla present som ja fick igår av Madde. En bok om vänskap och den passar in så himla bra på oss, så ja blev helt rörd! Men de är en bra start på veckan med andra ord =)

Sitter hemma nu och skissar till projektet med solen i ögonen och kollar på Shrek - forever after ;P haha skojj skojj.. Ska in till kalmar vid 1 så ja, ingen idé att bege sig till skolan, men ja vill ut i de fina höstvädret men de får man väl inte när man måste plugga?? ajja vi får se om de blir en promenix ikväll kanske så att man får lite luft =)



Ja hoppas att ja får de beskedet snart som ja vill ha, men ja vet inte.. Verkar inte vara samma på andra sidan?? :S jaja, bara att vänta och se.. 5 dagar kvar satt..=/

Ha en bra start på veckan nu!


bra helg!

Gud vilken underbar helg jag har haft, har fått mina energiförråd påfyllda nu till 100 % hoppas ja!
Fredagen spenderades med idol,film,vin och godis hemma hos Therese! Väldigt trevligt och vi satt och prata oss igenom hela idol tror ja haha men det var ändå bra!
Lördagen kom solen äntligen fram och jag och Therese tog lilla bilen in till kalmar för lite shopping och fika i solskenet! Var en helt underbar dag och vi fick lite småsaker handlade.Tog en väldigt härlig promenad runt slotten i solnedgången =D..Vi kom hem vid halv 7, då de bara var att ställa sig o laga middag till oss, blev en riktigt god kycklingpasta med citron/apelsinsås + sallad = mumma!
Sen så pysslade vi en hel del och satte oss inte ordentligt förrens halv 10 och vi typ deckade i soffan framför "PS I Love you"-filmen som bara är SÅ god!! Blev lite godis och mys!
Idag har ja fått spendera dagen med bästa Madde! Vi tog oss en tur till Öb, sen blev det en lång stund i skogen för att hitta mycket svamp och blåbär GOTTIE!! Sen hem och laga en god kycklinggryta och visa skolan för henne!
Var helt underbart att bara få vara ute i solen och njuta med någon ja tycker om!få fylla på mina batterier som sagt =)
ooh ja är så glad nu!
Sitter i soffan och bara njuter med te och yoghurt och ska nu se en film (the Woman)! skönt ska de bli! kommer sova gott efter denna braiga helg!
Hoppas ni haft en lika bra som jag!!

(bilder kommer senare,datan vill inte :S)

fredag

Nu är det äntligen fredag och HELG!!
Varit en lång och tuff vecka med mycke som snurrat omkring så de ska bli riktigt skönt att få va lite ledig nu =)

Dagen idag var ok, skissad på förmiddagen i skolan och sen bjöds de på blåbärspaj till lite fredagsmys efter lunch. Hade även psykologi mellan 1-4..
Nu har ja precis ätit en god middag bestående av lax,nudlar + sallad.
Ska iväg och handla lite nu..Sen blir de film o idolmys med godis och vin hos Therese =)

Hoppas ni får en bra helg, de ska ja ha..Träffar nog min plutt imorgon =)

irriterad

Förstår inte hur ja kan va så trött och så.. typ irriterad eller va man ska säga..inte irriterad direkt utan bara sjukt ur balans. Inte alls kul och ja måste be om ursäkt för alla som får se mig såhär.inte meningen alls!

Försökte jobba i skolan idag och de gick väl sådär,blev väl en hel del skissande i gruppen,men inga bra resultat ifrån mig :S men skit samma!!
Åkte hem vid 4 för att ja inte orkade mer, och förlåt än en gång C för att du råkade ringa just när de va som värst! aboslut inte mening att de skulle gå ut över dig! Älskar dig så!!
Hem och decka i soffan vart de för min del.
Men nu håller ja på att baka blåbärspaj och ska göra en vaniljsås, sen ska ja även se robinson som börjar nu tillsammans med en STOR kopp varm oboy, o se om de är ngt sevärt? :D

imorgon är de fredag igen och det ska bli så sjukt skönt! Behöver de verkligen nu! Blir förhoppningsvis middag,film och idol med Theresé så de är något att de fram emot!
Sen är de ju helg och det är ju underbart! SOVA SOVA SOVA plus att ja ska få träffa M igen =D LOVE!!

Nej dags att ta ut pajen nu ;D


Pepptalk

Vad härligt det är med pepptalk! Idag har jag fått 3 stycken samtal ifrån personer som står mig så sjukt nära och det är underbart. Pappa, Mamma och Madde = kan de bli bättre (jo om syster ringde ;P) haha
Men som sagt. Så otroligt härligt att bara få prata ut, att få säga hur jag egentligen känner och vad som tynger ner och ja är så glada att de förstår! Nu känns de lite lättare och ja försöker som sagt verkligen att se lösningar på saker och ting istället för hinder, samt att även se fram emot att göra saker. Det behöver jag verkligen har ja märkt, istället för att bara gräva ner mig och stänga in mig som ja gjort nu!
Men ja kommer klara det. Ska tänka på denna dag som en bra dag!!

Har gjort klart en present till någon i familjen idag och det/den blev verkligen bra, vill ha själv!! Mmm riktigt nöjd ;D
Skulle verkligen vilja ta kort på den/det och ladda upp men de går ju inte, så ni som inte är i min familj får fråga efter bilder om ni vill se ;P haha

Nej nu ska ja göra lite mer nytta! = bara lata mig i soffan med en god bok/film och njuta??

 

Egoboost! - Isabella Löwengrip


framåt?

Tisdag och jag försöker verkligen att se saker och ting genom ett nytt perspektiv..Försöker inte se allting så svart men det gör ja, vet inte varför. Är det för att det börjar bli höst eller vad är det? förstår inte varför ja inte har någon motivation till ngt.
Idag var det dock lite bättre än igår, då var det en piss dag! men varje dag kan man ju inte va på topp,el?

Hade CAD i skolan idag och de gick ganska bra, sen var det ju dags för projektet igen..Lite fick vi gjort på dagen men vi möttes upp igen vid 7 tiden för att testa ljuset utomhus i kylan och mörkret. Ikväll gick det faktist bra! tro vi fick upp ögonen lite mer för vad vi ville ha och göra så nu kanske vi kan sätta igång på riktigt igen? =) hoppas hoppas, måste som sagt se saker och ting som att de finns lösningar på allt, inte att de har gått i lås!

Varför jag börjar se saker och ting igenom andra "ögon" har nog dels med att ja läser en sån bok just nu,borde läsa mer och andra borde läsa den men också för att jag hade ett väldigt uppfriskande och härligt samtal med mamma! Var länge sen som vi pratade på detta sätt och det fick mig att börja fundera..kanske henne med. Men ändå. Hon peppade mig och förhoppningsvis kommer hon förbi en snabbis om 2 veckor, det skulle vara toppen! För ju mer saker som är "roliga" att se framemot, desto lättare är de för mig att kämpa och att ha kul!
Men som sagt, att ja det samtalet med mamma gjorde mig riktigt glad! Fick lite mer energi och imorgon kommer vi fortsätta där vi slutade (för vi båda va egentligen upptagna ;P) och de längtar ja efter!
Fast nu ska ja väl kolla lite på tv och försöka slappna av och tina upp efter ljustesten ikväll som sagt.. Sen blir de sängen och min braiga bok för min del. Skoldag hela dagen imorgon igen!
Ny dag och nya tag!!!

måndag

Efter en lång och jobbig dag kan ja nu försöka slappna av lite!
Det kan ja efter ett upppiggande samtal som fick mig att andas ut lite! Så tack så mycket!!
2 gånger tårarna "offentligt" inom en vecka kan ju inte va bra, så nu måste ja börja sänka kraven?? jaja, orkar inte!

Nej nu ska ja lata mig framför Svenska New York-fruar sen ska ja lägga mig och läsa blondinbellas bok Egoboost. Mycket bra och härlig! Så en skön kväll blir de, med lite mer leende på läpparna!

4 oktober

Idag är det kanelbullensdag! Tur för mig att vi gjorde bullar i lördags. De ska ja bjuda på i skolan ;)
Som ja nu ska bege mig till, usch projektarbete för hela slanten blir de väl idag.. vi får se =)


Mumms, gott ska de bli ;)


redan söndag

Nej ja vill inte!! Vill verkligen inte att det ska vara söndag, eller att denna dag ska ta slut med andra ord!!
Denna helg har varit helt underbar, finns inga ord som kan beskriva detta!! underbar och gått otroligt fort =(

Vet redan lite va vi gjort, men igår tog vi oss en tripp till Växjö för att fira mormors 75 års dag och det var verkligen lyckat! Hon vart riktigt glad och det var så härligt att se =). Morfar hade köpt prinsesstårta,kanellängd och någon stor "chokladbulle" som vi fick smaska av och det var gott =D
Kom hem ganska sent och då ställde ja mig och gjorde kanelbullar,syrran slappa i soffan med vin som ja joinade henne med senare ;D
Avslutade kvällen som sagt med vin och en grymt bra film; From Paris with love .. Mycke bra!!

Idag lämnade hon mig väldigt tidigt, och då åkte ja och handlade lite..Hem och städade,förstökte plugga (gick inge bra), ut i skogen och plockade bär och svamp!! Sen tog ja de mest lugnt, träffa Therese en stund också =)

Men det är väldigt tufft nu och tomt. Ja hatar verkligen avsked och dagen idag har inte varit rolig. Försökt tänka på allt vi gjort tillsammans och bara njuta av det. För det är bara massa skratt och leenden som kommer upp. Måste försöka leva på detta nu ett par veckor tills vi ses igen och ta vara på den energin som ja fått nu!
Det måste ja, annars kommer ja inte orka!
men som sagt! Denna helg har varit helt UNDERBAR och ja, mmm.. kan inte säga nå mer!!
ÄLSKAR DIG ÖVER HELA MITT HJÄRTA SYSTER MIN! KOM NER SNART IGEN!
Du gör mig hel!

Nu ska ja se på film och bara mysa, ladda batterierna tills imorgon och projektskit igen!!


Öland

Ooh shit vilken underbar dag vi har haft idag! Åkte tidigt imorse till Öland och fick solen med oss på våran sida. Vi stannade vid en marknad på vägen till borgholm och fyndade lite småsaker ;)
Sen tog vi oss vidare till Borgholm och åt en härlig lunchbuffé med kroppkakor,pannkakor och soppa! Mumms.. Sen gick vi i solskenet och njöt ett par timmar!
Kom hem och lagade en underbar köttfärspaj som vi avnjöt med sallad och vin!

Nu har vi båda duschat och sitter och försöker verka allmänbildade framför postkodsmiljonären, sen blir de Idolmys och ännu mer vin =D
Sen imorgon väntar en tripp till tandis, sen åker vi till växjö för att fira mormor som fyller 75 idag (Grattis =D ) och hälsa på morfar!

Hoppas ni haft en lika bra dag som vi =D


"Snurra, slicka, doppa.. mmmm en njutning för hela familjen" hahah


GUD VAD JAG ÄLSKAR DIG!

 kroppkakelunch
 middag


RSS 2.0