Lindt-choklad

Ännu en varm och lång dag har passerat, och det är "redan" den sista september, imorgon Oktober liksom..SJUKT!!

Jaja, idag så vaknade jag upp ganska tidigt efter en sömnlös natt (pga av lite olika besked =D, ett som förändrade MYCKET! Jag älskar dig!!), så det fick bli en liten morgonpromenad innan frukost för att bli lite piggare iaf..
Sen var det skola som gällde och då fick vi en stor uppgift på en gång, eller snarare 2, men en var i grupp och de ska ja göra på tisdag men sen var det en annan som ja har 5 veckor på mig att göra, så de lär bli många timmar i skolan som gäller nu för min del. Men det ska nog gå, svårt men kul hoppas ja :D
Sen efter skolan så begav jag mig iväg på lite äventyr, nej men jag gick till Lindts chokladfabrik här i Aachen och inhandlade lite smått och gott!! mumma säger ja bara. =D så sjukt mycket choklad att man nästan blev äcklad, om ja ska va ärlig! men nu har ja laddat upp med choklad för ett tag (okej alla var inte till mig haha)
Efter de gick ja till stan eller vad man säger och tittade lite på "saker" och ja, fanns mycket fint ;D haha men inte bestämt mig än och tänker inte själv heller ;) haha

 



Träffade sen min "tutor" ett tag och vi tog en kaffe i solskenet och ja blev inbjuden på fest imorgon så vi får se =), sen hem och lagade mat, tog en riktigt långdusch och sen har ja inte gjort så mycket mer..eller jo..fixat massa pappersarbete och så..Sitter nu i sängen och avnjuter en öl med kaktussmak, chili-choklad och ska kolla på en kärleksfilm hade ja tänkt. Och än är planerna för morgondagen oklara. Ut och sola i solen tror ja :D

Mumma, Öl med kaktussmak, gott??
Senare: Jo mycket god :D

Ha en bra fredagskväll!


Sol och zumba

Dagarna blir bara varmare och varmare här nere känns de som, inte som om det går emot höst och vinter i alla fall.
Idag har jag haft skola en del av dagen, två gånger och emellan gångerna så var jag hemma och pratade med älsklingen..Jag hann även med att ligga i en stor park och sola, idag kom de nog upp till 30 grader och det var riktigt varmt och svettigt :P
Hem direkt efter skolan och byta om till gym kläder, för sen så begav jag mig ut på äventyr.Nej men jag var på zumba för första gången i mitt liv och det kan ja säga, svårt men kul och grymt svettigt. Så efter en timma gick jag hem i kvällsolen och tog mig en välförtjänt dusch och skämde bort mig med Ben & Jerrys.

Så nu ligger ja i sängen och funderar på om allting har fixat sig och om jag måste skicka in och fixa massa annat skit men de bör väl lösa sig snart hoppas ja.
ska kolla lite film innan ja somnar, måste ladda lite energi inför Köln-trippen imorgon. Ska bli kul, hoppas bara Christina följer med!!

Jaja, nu blir de movie-time



på väg hem ifrån ett svettigt pass, otroligt vackert!


pust

Trött och ganska precis hemkommen, eller nej, 50 minuter sen men det känns inte som om jag riktigt kan slappna av och så än. Måste lugna ner mig på något sätt, varit lite mycket idag :P

Men jag började den SOLIGA och VARMA dagen med en liten morgonpromenad på 30 min, så skönt! och så hem och få i mig lite frukost innan jag gick till skolan hade den första "riktiga" skoldagen med lektion på riktigt med lärare och allting och det var tufft. Ganska intressant men jobbigt och tufft. höll på till 5, sen så handlade jag lite innan jag skulle tillbaka till skolan för att ha möte med professorn där.
Mötet gick väl ganska bra, men är fortfarande väldigt snurrig och yr efter allting och ska på möte igen imorgon, så mycket som ska fixas att man håller på att tuppa av. men förhoppningsvis så lugnar de sig snart!

Nu ska ja ta lite kvällmat innan ja ska däcka i sängen framför en film och invänta ett underbart samtal med min älskling! Längtar verkligen efter att få höra hans röst och allting just nu! Behöver det, lugnet och allt!
Så hoppas ni har haft en bra dag.

Imorgon hoppas ja på lika varmt väder, kunde liksom gå i shorts och linne kl. halv 8 på kvällen i slutet av september, det är helt SJUKT men skönt :P hehe..

Oss

Dear john
23
lövbiff med potatis och sås
Schyrmanns
Minigolf-tävling
I love you – avril lavine
You´re the storm – The cardigans
Bus
Sushi/Pizza

 
  
 


Besök

Mycket i huvudet just nu! Det är inte mer än det jag kan säga.Tankar som går upp och ner och svänger hela tiden.
Men iaf..
Igår var de ju fredag och det var en dag för mig att verkligen få tänka och få vara för mig själv. Började med att tvätta och fixa massa andra viktiga saker, tog en långpromenad och tänkte i solskenet, mötte upp Christina för lite lunch innan ja promenerade in till stan igen för att möta upp morfar och Stig som skulle komma på besök över helgen.
De kom väl vid halv 5 tiden och då var det lite incheckning och så innan vi åkte till mitt lilla "ställe" för att titta på hur jag hade det. Sen parkerade vi bilen och rörde oss ner på staden för att försöka få något i oss. Hamnade på en väldigt mysig grekisk/tysk resturang och satt där hela kvällen innan ja blev mer eller mindre intvingad i en taxi, för att ja inte fick gå hem själv :P haha..
Så hem och pratade länge med älsklingen och sen så slocknade ja väldigt gott kan ja säga!

Idag gick ja upp ganska tidigt, blev väckt lite tidigare än ja skulle så tog mig en liten promenad innan frukost. Sen så kom de och plocka upp mig och vi åkte i sommarvärmen till en liten "typisk tysk stad" som heter Monschau och strosa runt. Riktigt fint,varmt och mysigt var det!
Sen åkte vi tillbaka till Aachen och satte oss och åt lite i solen! Samt strosa runt lite i Aachen.

Nu är ja typ precis hemkommen efter en liten egentur på staden, ska göra mig i ordning för lite middag. Så ska strosa in snart igen till de andra och avnjuta en mysig middag med mina älskade släktingar. Sen hem och sova :P
Ha en toppen lördag!

   



Morgonmotion.

God morgon!
Började denna fina, soliga dag med en 55 minuters långpromenad här i Aachen, knata runt lite här och där och ja, mycket fina hus och områden finns det. Men iaf, det var riktigt skönt att få sova ut och att få lite motion så där på morgonen.

Gårdagens grillning var helt okej, nu börjar folk inse lite mer att jag är ifrån Sverige så en eller två personer pratade nu engelska med mig, men nackdelen är att de ska gå produkt design så det är ju inte så kul =( men men, får se till att hitta mer :P
Men det blev som sagt grillning som inte räckte till alla, och jag var helt slut så vid 9-tiden gick jag hem till min lugna vrå. Blev lite kvällsmat och ett mysigt samtal med A, innan ja slocknade klockan 20 över 10. Det var riktigt skönt att få sova så tidigt, varför skulle jag vara uppe liksom??

Nu har jag precis duschat och ska bege mig iväg på brunch tillsammans med 4 andra ifrån skolan. Vi ska hem till en "tvåa" och ha det lite trevligt. Hoppas på det i alla fall. Får nu se hur den tyska maten ser ut på morgonen på ett "normalt" sätt :P haha
Sen ska jag äntligen få träffa min engelsk-talande människor ifrån tyska kursen förut. Var länge sen nu och det ska bli riktigt kul! Ta igen lite tid.
Ikväll blir det "ersti-party" hela natten så japp.. Måste vila ut lite, men imorgon är jag ledig så det är ju bra det =) hehe

Fast ska springa nu, möta upp Lisa! Ha det bra!

What to do?

Shit vilken lång och intensiv och krånglig dag det har varit. Vet inte om jag kan kalla den bra eller inte, känner mig iaf väldigt ledsen och nere i kroppen, helt slut psykiskt!

Men började skolan idag vid 9-tiden då det var lite information om olika småsaker i skolan. sen blev det ner till en stor lokal där alla lärare skulle stå och presentera sig, och när de stod där så började de berätta om att det fanns en student ifrån Sverige hit och dit och så fick jag ställa mig upp och visa för ALLA vem jag var, sjukt pinsamt!
Sen så skulle jag försöka få tag i proffesorn som ja skulle ha kontakt med, men hon skulle inte va där på hela terminen så ja, man kan väl säga att det inte riktigt blev som jag hade planerat. Skulle även försöka hitta mitt learning agreement och allt men ingenting fanns, och eftersom proffesorn till mig inte är där vet jag inte vem som ska ta hand om detta. Så med andra ord. Efter flera timmar med magont och flängande och slängade överallt så fick jag lite ordning på det men inte helt. Detta gör ju att jag går med en klump i magen hela tiden, har även insett att jag givit fel adress till vissa saker, vilket inte är bra!
Börjar även fundera på om detta verkligen är det som jag ska göra, om det verkligen är så viktigt!! Om jag gör detta för att få mig själv att kanske må dåligt? jag vet inte. på ett sätt är det kul, men kan jag verkligen klara det?
Alla pratar tyska hela tiden, även nu när de vet att jag inte är härifrån och det är jobbigt. jag står där ibland som ett fån och fattar ingenting. Vilket inte är så kul. Okej, så kommer jag ju komma in i språket men ja, när??

Okej, ska inte kasta ut massa skit här nu men men!!

I alla fall, hela dagen har gått åt till "stadth-rally" vilket var att vi skulle gå runt i aachen och göra massa konstiga saker, tex. dricka vatten ur "Elisenbrunnen"-vilket är ASVIDRIGT!!.. sen fick vi spela teater, göra konstiga saker för att få pengar, klä av oss kläder och skriva med hit och dit.. ja ni vet, det gamla vanliga som man göra på "nollning"..
Ganska kul och jag var den enda i min grupp med kamera PLUS att jag var svensk så blev kallad "Die Schweden" hela tiden haha.. lite kul.
Men jag kan säga att jag är helt slut i huvudet efter dessa 5 timmar som vi har varit ute, så jag gick faktiskt hem lite tidigare för att vila. Ska iväg nu ikväll igen på grillkväll och hoppas på att de pratar lite engelska med mig, annars kan det bli tufft.
Men jag försöker!!

Men saknaden efter DIG är enorm idag!! Vet inte vad det beror på, om att jag sett andra par, eller hört ditt namn eller om jag bara är så otroligt kär att jag vill hoppa rakt in i din famn just nu!! Göra vad som helst!!
I LOVE YOU!


Helt slut

Det var en väldigt intensiv dag idag! Mycket att ta in och lära, framförallt så var det svårt. Allting var på tyska och jag slängdes liksom in i det och ja, förstod väl inte allting kan ja väl säga. Det var riktigt jobbigt att lyssna på om jag ska vara ärlig. Och framförallt om man inte förstår språket.

Men vi hade en helt okej dag. Var först lite information om skolan och hur året skulle se ut, sen så blev vi indelade i olika grupper som skulle göra lite olika saker under dagen. Det var ett sk "FH Aachen- Rally" som vi gjorde. Då fick vi ta kort,leka, måla,filma, se skolan.. ja typ allt fick vi göra. Men även det var på tyska så det var lite svårt att hänga med.
Men jag hittade en tjej som kom upp till mig i början av dagen och hon hette Lisa, väldigt söt och trevlig tjej och hon ska också gå kommunikations design så det kanske kan bli en bra kontakt =) hehe.
Efter alla lekar blev vi ännu en gång indelade i grupper på 4-5 pers som skulle hem till en av "lärarna" för middag senare på kvällen.
Vid 5-tiden fick vi sluta för dagen och då kan ja säga att ja va riktigt trött.


Present ifrån skolan

Hem och sov en stund, pratade ett underbart samtal men älskligen och sen var det bara göra sig i ordning igen och knata iväg.
Så nu är jag hemma igen efter en ganska trevlig kväll. Det bjöds på Chili-con-carne och en massa prat, även denna gång bara på tyska så ja, efter ett tag när de sa att de skulle ut kände jag att jag inte klarade mer idag. helt slut i huvudet och ja, jag kan inte ta in mer tyska för dagen. Blir mycket imorgon med så måste vila lite.

Ligger nu i sängen med tända ljus och dricker oboy och har precis fått ett leende på läpparna (tack vare dig <3). Ska strax släcka och sova för natten.
Imorgon blir de nog en lika intensiv dag!! Så måste fixa energi!
Natti natt!


Back

Så var man tillbaka i Tyskland igen då! Känns väldigt skumt, för att denna vecka i Sverige bara sprang iväg och jag hade en så underbar tid där hemma. verkligen en vecka som jag kommer komma ihåg nu när ja är här nere, tänka tillbaka på och le =)

Men jag kom som sagt tillbaka igår kväll efter en lång och tröttsam resa. Men den gick bra men det var ju inte det roligaste jag gjort på länge utan ja, även några tårar rann ner för min kind när jag satt på både tåg och flyg.
Var tillbaka vid 7-tiden i mitt lilla rum och då slängde ja bara in sakerna och gick ner till Christina och Victoria i mediarummet och satt där med dom ett tag, innan jag gick och handla lite mat och så för kvällen och veckan.
Blev sedan en hemmakväll med lite filmtittande och pratande med älsklingen! Saknaden är ju enorm och det gör ont i hela kroppen såfort jag tänker på honom. Vill bara krama om och ha hans hand i min just nu!
Till och med mina kläder luktar honom och det är underbart, fick somna in till den lukten igår!

Nu på morgonen har jag gått en morgonpromenad på 30 minuter, fått i mig lite frukost och gjort mig i ordning för första dagen med dom andra i min skola. Imorgon börjar skolan men idag är det lite "nollning" eller vad man ska säga. så vi får se hur detta går.

Men måste springa nu! Ha en bra dag!

Last day

Sista dagen i Sverige för denna gång då! Denna vecka har gått så sjukt fort och det är väldigt jobbigt tycker jag. Vill inte åka tillbaka, vill vara med mitt hjärta här hemma, i det trygga och allt men det går inte. Skolan börjar och ja måste ta tag i allting igen. Allvaret med andra ord. Men det ska nog gå bra!

Helgen har varit helt underbar. Fredagen var jag inne i Kalmar för att hälsa på min älskade vän som låg inne på sjukhuset där och det var magiskt. Att få träffa henne igen, trots att de var på sjukhuset gav mig så mycket lycka och energi att det inte finns ord för det. Verkligen så glad att träffa henne igen!
Sen var det att åka hem och så tog ja en långpromenad i solskenet innan ja gick över till svärföräldrarna för att fira Karin lite och äta lite middag. Var en väldigt trevlig kväll där.
Lördagen gick vi upp tidigt, ja och Andreas för att åka in till Kalmar igen och träffa Malin och Robin. Blev frukost och mys tillsammans innan pojkarna skulle ut och jobba. Jag och Malin tog cyklarna in till stan och strosa runt där lite, fixa presenter och så innan vi åkte hem igen.
Vidare över till Sabina och Daniel för att fira dom innan vi åkte hem och gjorde oss i ordning för en kräftskiva hos lisa och Danny.
Mycket trevligt var det!!

Men det var en intensiv helg och idag så sov vi ut en stund. Klev precis upp och har duschat, ska snart över till svärföräldrarna igen för släktmiddag. Kommer nog bli kul och trevligt.
Sen blir de en långpromenad och mys med gubben sista kvällen!
Kommer bli riktigt tufft att åka imorgon =(!!

Men ja har iaf haft en bra vecka i stockholm. kan inte klaga för fem öre!! LOVELY!

hemma

Nu har man varit hemma i 4 dagar och börjar komma in i denna vardag med igen, skönt och underabart faktiskt.
Andreas har varit sjuk så han har varit hemma med mig hela veckan, men idag var det första dagen som han jobbade igen och det är väldigt tomt här hemma nu, bara jag och katten men har kommer hem snart så :D

Dagarna har bara sprungit iväg och ja har inte gjort så mycke, lite tyska pluggande (men borde mer), igår va ja hos doktorn och fick medicin för mitt ben och sen gjorde ja inte så mycke.
Idag har ja varit inne i kalmar och köpt lite presenter till folk hit och dit och så. Nu är ja hemma och försöker studera lite tyska men kan inte koncentrera mig så ska bege mig ut på en långpromenad istället för att vila hjärnen lite innan ja sätter mig igen. Schynte förstör ju också, han vill med vara med och studera ;P
Han är verkligen så himla kelig nu, gosar med en hela tiden! =D

Nej dags att trä på sig joggingskorna, för får man inte jogga på 2 veckor får de bli promenader ;P

  


Tänkvärt


In Schweden!

Gud så härligt det känns att vara hemma igen på svensk mark, okej så har det bara gått en vecka sen ja va hemma men det är ändå skönt. Skönt att komma någonstans där alla förstår en och att man kan läsa på alla skyltar :P ahha
Men bäst av allt är ju att få komma hem till världens bästa.
När jag klev av planet idag och blev upplockad på flygplatsen och såg honom så var det över 10 000 fjärilar i magen som höll på. Var helt nykär igen och det bara kändes så underbart att se honom! Bara att få hålla och pussa på honom hur mycke ja ville var helt fantastiskt.

Vi åkte och handlade lite hamburgare som vi lagade här hemma och sen så har vi bara myst och glatt ås åt att vara tillsammans igen! även lille missen fick vara med.
Nu ligger han här bredvid mig och bara gosar och spinner. Hela "familjen" samlad och det är livet!
Så ska verkligen njuta till fullo denna vecka nu! Ta vara på tiden.

Nu ska jag iaf mysa med pojken min!
Ha det bra!


11/9

Nine-eleven! Yeah det är 10 år sen flygplanen flög in i husen i USA. Har det verkligen gått så fort, det är ju helt sjukt egentligen! Kan inte fatta det. Jaja men det ska jag inte berätta om nu. Tänkte väl mer på det själv eftersom vi pratade om det idag.

Resan igår till Bonn var väldigt trevlig men varm. Det måste varit den varmaste dagen på väldigt länge.
Men vi var inne halva dagen, för vi var på ett museum där och hade en guidad tur på tyska vilket gick ganska bra i början men inte på slutet, var så sjukt hungrig då så ingenting fungerade haha. Så efter turen åkte vi alla till Bonn, eller själva staden och gick omkring och letade efter någonstans att äta. Vi var ganska många så det var lite svårt men tillslut hittade vi ett mysigt ställe. Beställde in väldigt god mat och VÄLDIGT mycket mat. sjukt stora portioner så man kunde ju inte säga att man inte blev mätt :P
Efter det så gick vi och kollade på "Beethovens hus" och gick runt lite mer i staden,men ja har verkligen inte sett allt kan ja säga! Sen vid halv 7 tiden åkte vi hem och jag och Christine hann precis springa in på K-market innan de stängde så att vi kunde handla lite gott till kvällen och så,mat till morgondagen eftersom allt är stängt här nere på söndagar.

Idag har jag packat upp min väska och fixat lite här i rummet. Sen så skulle jag, Christine och Maeva gå på spa men det blev inte så så vi hängde runt lite i stan istället. Gick runt och såg den ifrån andra sidan eller vad man säger, hade inte varit där innan. En lugn dag med andra ord. Övat lite tyska med.
Nu på kvällen har jag packat,duschat och fixat lite mat. Även varit nere hos Christine och haft det mysigt, lite tjejsnack och så. För imorgon åker jag tillbaka till sverige för en vecka hemma med älsklingen! Ska bli riktigt mysigt, saknat så att jag håller på att dö och det har "bara" gått en vecka. Men kärlken har inget pris!
Så det ska bli underbart att komma hem igen och ta hand om sjuklingen. Självklart kommer ja sakna de här nere med men de klarar ja, saknaden av Andreas är jobbigare! Men äntligen så. :D

Men nu måste ja öva mer tyska!! annars kan de bli jobbigt ;P haha
Bye bye!


 


Stiga upp nu??

God morgon!
Gud va ja är trött,inte kul att stiga upp vid 7 tiden på en lördagmorgon när man kom i säng vid 1,men man får väl skylla sig själv :P

Hade en trevlig kväll igår med en fransk tjej (Maeva). Vi satte oss på en mysig liten bar på en gata i staden och tog en drink och bara prata. prata om allting, och de kändes som om vi har känt varandra hur länge som helst medan vi bara har kännt varandra i typ 1 dag. Men det var verkligen skönt att känna så. Att man kan ha någon och bara lufta sig med och som är i samma ålder och så.
Så ja, vi satt där hela kvällen och glömde bort tiden TOTALT, skulle mött upp de andra på någon bar i närheten men vi orkade inte, klockan var runt 12 när vi kom på att vi kanske skulle ta oss därifrån och ingen av oss kände direkt att vi ville gå ut igen. Så satt kvar där i en halv timme till sen så åkte vi hem.
Skönt att hoppa ner i sin säng efter en låååång dag med skola och mycket funderingar..

Så vad gör jag uppe såhär tidigt?
Jo, ska till Bonn nu under dagen och ska möta upp Christina vid 8 så måste göra mig i ordning så att vi kan gå till stationen tillsammans och möta resterande gäng. Hoppas på en bra dag, ser så ut. Det har blivit sommar här igen, varmt och skönt och solen skiner. Igår kunde man gå utan jacka på kvällen och det var SKÖNT kan ja säga!!! =D
Men nu är det dags att göra mig i ordning. Ha en bra dag!

btw.. i torsdagskväll när ja satt i sängen så skakade den, men ja, ja la inte så stor uppmärksamhet i det men fick reda på igår i skolan att det hade varit en liten jordbävning i en stad en bit bort på torsdagskvällen och att man kunde känna av det här i Aachen, det var nog den då :D?? kanske kanske!

GUD VAD JAG SAKNAR DIG MIN ÄLSKLING! INGENTING ÄR DENSAMMA UTAN DIG HÄR, längtar efter att få vara i din famn och få pussa på dig, titta in i dina fina ögon och bara känna mig lugn och säker!! WE CAN MAKE IT!
I LOVE YOU!

So complicated!



I LOVE YOU! <3


2011-09-08

Dagarna tickar på och "skolan" med. Mycket intensivt är vad det är. Tidiga morgonar med långa lektioner utan rast och typ nya saker hela tiden. Det tar mycket. Sen så går man runt i staden på eftermiddagen och träffar människor, tittar runt och fixar massa saker, det tar på krafterna. Att ha saker att göra på efttermiddagarna/kvällarna är jag väl inte riktigt van vid, så jag är helt slut.

I tisdags var jag på "Willkommenparty", vilket var en liten välkommenfest för oss nya spåkkurs-studenter. Trevligt men jag var helt slut så vid 9-tiden gick jag och två grekiska tjejer hem tillsammans, de bor i närheten så det var kul med lite sällskap.
Även att få komma ut ur denna asskopp var skönt. För här nere röker ALLA och ÖVERALLT! man får ju göra det inne, vilket jag inte gillar!!
ondagen var de skola och sen "Stammtisch", vilket är som en liten "get together". Det var trevligare än dagen innan och några trevliga australienare och amerikanare beställde in en 3 liters-glas med öl, förstår inte hur de kunde få ner den men de lyckades de tydligen med. Jag gick hem så jag såg inte :P

Idag har de varit skolan halva dagen sen en rundtur i staden (som jag redan gjort själv :P), och nu är jag hemma. Blir bara en lugn hemmakväll för jag är så trött och har så ont i benen att jag inte orkar röra mig. Min sk infektion blir ju inte heller bättre, vet inte alls vad jag ska göra..över går den inte i alla fall.. måste kanske gå och kolla mig någonstans? No idea!! ONT ONT ONT iaf!
Nej nu blir de film =)

Aachen

Länge sen!
Men nu är jag iväg. Nu har jag lämnat sverige och tagit mig ner till Aachen,tyskland.
Har åkt ner hit med sjukt mycket delade känslor, bra och dåliga. Magen värker och huvudet snurrar, vet varken ut eller in!!

Kom hit i fredags med hjärtat mitt och har haft världens mysigaste och bästa helg. Vi åt gott,drack gott,strosa runt i staden och bara tog hand om varandra! Helt fantstiskt var det! Men igår så var han tvungen att åka hem för att förstätta jobba och leva där hemma och lämnade mig kvar här. Eller jag stannade ju men jag vet verkligen inte vad jag ska göra, stanna eller inte?
Tankarna bara snurrar omkring!

Men iaf, staden är mysig och ganska halvstor eller vad man kan kalla det. Mycket smådelar som man upptäcker hela tiden och massa fin arkitektur. Även maten är annorlunda och jag säger bara PAPRIKA, paprika i allting är vad som gäller. och då menar jag vekrligen allt. haha vi rapa och typ svettades paprika efter helgen här när Andreas var här.

Så idag har jag haft min första skoldag.Eller det var inte skola direkt utan mer intro på språkkursen, det är ju inte den som jag ska studera här nere men det är en 3 veckors kurs som jag fick gå. Så den var jag på idag och fick börja med att skriva ett prov. inte så kul när man var helt oförberädd och jag kan inte säga hur det gick, vi får helt enkelt se imorgon!!
Men nu ska jag ner på staden och se mig omkring, får se om jag ska gå på "Willkommenfesten" som är ikväll. kanske kanske, beror lite på hur jag känner mig sen!
Ha det så bra sålänge!!
KRAM KRAM


(har en annan reseblogg också..)

RSS 2.0