1.a Advent

Så var det 1.a advent dåra. helt sjukt egentligen att det börjar närma sig jul REDAN! tiden går så fort, känns som om det nyss var sommar liksom. men nu är det bara 24 dagar kvar tills vi åker och det ska bli så skönt, men ändå så kommer det ju såklart kännas konstigt att inte fira jul hemma och så =)
Har jobbat hela helgen och det har varit så SJUKT mycket människor, har typ inte hunnit slappna av någonting.okej så har det varit ganska skönt att man har haft saker att göra hela tiden men efter ett tag så gick det nästan till överdrift. så man är lite seg i huvudet nu om man säger så. igår va ja på julfest me jobbet och det var riktigt trevligt måste ja säga. ja tog det lugnt men ändå, dansade och åt en väldigt god julbuffé. så nu behöver ja inte längta efter julmaten iaf, har fått den nu :P hehe
Syrran och viktor var precis här på en liten adventsmiddag tillsammans me oss andra (joseph,mamma och ja) och det var trevligt. god mat och trevligt sällskap med andra ord, ett bra sätt att spendera första advent =)
Vi har fått Wii-sport av morfar i julklapp (lite för tidig men vadå? ) och det håller vi på att köra nu. himla roligt och man blir ganska så trött av att spela det :P hehe
men vi ska inte spela så länge till för snart är det wallander och den hade ja tänkt att spendera me pepparkakor och julmust i soffan innan ja sedan stupar i säng. börjar sent imorgon (16.00) så ja kan verkligen sova ut hoppas ja =)

Ha en fortsatt trevlig advent!


bowling plus middag

Nu är ja så sjukt seg, eller trött kanske man ska säga. Kom hem för kanske 1 1/2 timme sen och då var det bara dags att sätta på tv.n för att kolla på idol. vet inte vem ja tycker ska åka ut, eller jo Johan Palm för det har ja tyckt sen första början men men han verkar ju inte vilja åka ut satt.. :P hehe
Bowlingen var rolig, men lite lång kanske..vi bowlade i 2 timmar så man var ju rätt så trött i armarna kan man väl säga. Ja tror ja kom 3 el. 4 vet inte riktigt. Efter bowlingen så gick vi på en jättemysig grekisk resturang precis i närheten och maten var verkligen super god. tyvärr kanske lite mycket vitlök så man lär ju stinka en hel del imorgon så mina arbetskamrater kommer nog inte vara så himla glada på mig :P
Imorgon blir det som sagt jobb mellan 11 och 17, sen blir det julfest för hela slanten på junibacken. det ska bli kul hoppas ja fast det är lite synd att ja ska jobba dagen efter med men men, någon måste ju göra det med :P
men nu ska ja se finalen på idol sen ska ja sova. är verkligen jätte trött så det ska bara bli skönt!

sovmorgon?

Varför kan man inte få sova ut när man är ledig för? ja vakna liksom halv 8 och kunde inte somna om. Blir så sur på det. haha men idag kände ja för att inte gå upp på en gång så ja låg kvar till kanske 20 över. och när ja gick upp så insåg ja att lillsyrran hade försovit sig så ja fick gå ner och göra lite frukost  till henne som hon kunde ha med sig på vägen hah. kände mig verkligen som en liten mamma för tillfället men det fick gå ;)
Sen tog ja mig en egen god och stor frukost, kände att ja ville unna mig det. blev både yoghurt me jordgubbar,en ostsmörgås,juice, ägg och te. en riktig sån där "helg-frukost" för min del iaf =)
ville vara lite duktig idag med så ja hoppade in i en dusch, sen fixade ja lite i köket och så. och tänk va mycke man hinner med egentligen om man inte tar det lugnt, klockan är ju bara 11 så ja har hela dagen på mig.
nu ska ja iaf fixa Viktors present, satt uppe och fixade pappas sen igår kväll så nu är den nästan färdig.
Senare på dagen ska ja ner till dagis och fortsätta me mina schabloner sen ska vi iväg och bowla och sedan ut och äta. så ja, det kommer bli en dyr kväll idag men men.sånt är livet kanske?
nu ska ja börja med Viktors present =D hoppas den blir bra!

27/11

Va skönt det är att vara hemma bara en dag och egentligen inte göra så mycket. Fast det känns som om ja behöver göra en massa saker men ja tar mig inte tid till att göra det. Måste tex börja planera pappas fest, men nej det gör ja inte, måste fixa mitt fotoalbum,plugga teori,städa jaa.det finns en hel del saker som man kanske bör göra men som aldrig sker. Okej så är det väl bara en sak som har "tidstämpel" på sig om man säger så men annars så känner ja inte att ja "orkar" hehe.

Ska snart gå till ena jobbet och fixa lite saker på datan, eller mina schabloner så att ja kan måla dom på rummet någon gång.ska även fixa en banderoll till festen nästa lördag sen ska ja in till stan och träffa Anna. Det var så länge sen så det ska bli kul, lite tjejtid sådär =)
sen får ja se va som händer ikväll..tar det nog bara lugnt som vanligt, är ledig imorgon med så ja har inga måsten hehe.
ojj nu ringer telefonen så ska väl iväg och svara

roliga historier.

Lyssnade på radion imorse när ja jobbade och det var riktigt roligt. Dom drog en massa roliga historier och alla på jobbet gick omkring för sig själva och fnissade lite, det måste sett ganska komiskt ut om man hade kommit och hälsat på haha. Men ja, det var ganska mysigt faktist om ja ska va ärlig =)
Blev ganska så störd när ja vaknade av mig själv kvart över 5 och klockan skulle ringa halv 6, var ju liksom ingen idé att somna om men det känns som om ja borde gjort det. :P Fast trots det gick jobbet ganska fort idag, det brukar det ju göra när man slutar vid 4 vilket ja gjorde idag.
Men ja fattar inte vart tiden tar vägen. ja kom hem vid typ 5 och sen så har tiden verkligen sprungit iväg. egentligen har ja inte gjort någotnting men ändå så är klockan redan halv 10. Jo förutom en mysig middag me mamma så har ja gjort mitt lilla pepparkakshus men inge mer. tycker att man borde hinna mera än va man egentligen gör :P

Ligger och kollar på Desperate housewives och en kopp te. ska väl snart krypa ner och läsa min bok tror ja sen lär ja somna, är ganska så trött efter en tidig morgon och ja ska upp vid halv 6 imorgon med. bläää men skit samma.hem och sova sen :P


Grattis Viktor på födelsedagen =D

trött

Helt slut, kan egentligen inte förstå det men om man står i köket en hel dag så blir man det..hehe
Pepparkakorna blev superbra, inga brända eller så.synd bara att vi inte hade ägg kvar för då hade ja gjort mitt lilla hus också men det får bli imorgon =)
Nu väntar ja på att lillskiten ska komma hem så att vi kan dricka glögg/varm oboy och äta lite pepparkakor bara för "mysighetens" skull.

     


Imorgon blir det jobb mellan 7-16 och sen kanske vi ska över och fira viktor (om de inte är sjuka) annars ska ja nog bara hem och ta det lugnt, eller ja..vi får se va som händer.
Ska hoppa in i en dusch nu.

ps, här är pappas present..tycker faktist att den blev riktigt bra.

söt

Måste bara säga att ja tycker att alla små gubbar och gummor som är ute nu när det verkligen är snökaos är så himla söta. Sprang på flera stycken idag när ja var och hämtade skylten i centrum. Att dom överhuvudtaget tar på sig kläderna och går ut är så himla sött haha.. ja vet att ja kanske är konstig men ja tycker verkligen det =)
Var som sagt inte det allra mysigaste vädret som var när ja gick ut idag men ja klarade mig både dit och hem.Ser också nu att det har börjat snöa igen.
Nu är ja nere och pysslar och donar hemma, håller på med pepparkaksbiscotti och snart kommer syrran hem så då ska vi göra pepparkakor som sagt. sen ska ja sätta på choklad och marsipan på mina punchbollar.Blir massa julbak idag känner ja men det är mysigt. =)
Ojjsan nu ringar biscottina så ja måste gå och ta ut dom =)

snökaos

God morgon.
Usch vilket väder det är idag, man vill verkligen inte gå ut. Snön verkligen blåser omkring och det ser inte alls inbjudande ut att ta på sig kläder och gå ut. Men dessvärre måste ja ju göra det. Ska hämta skylten idag plus att ja måste handla lite mat annars blir det ingen middag. Men får väl hoppas att det lugnar ner sig lite när ja ska ut.
Har varit ganska duktig nu på morgonen, vaknade ganska tidigt så man kunde ju passa på att göra lite saker. Ja har städat ur skafferiet och insett att vi har en massa roliga saker som ja inte visste om hehe, sen har ja även gått igenom frysen och sett va vi hade där bla gamla bullar ifrån förra året =/ inte så nice kanske hehe.
Ja har även gjort "punchbollar" som ja ska "klä in" i marsipan och choklad lite senare när ja kommer hem,de måste bara bli lite stela först :P
När jos kommer hem i eftermiddag ska vi ju baka pepparkakor så det ska bli mysigt. (bilder kommer)
ja har bestämt att ja ska göra ett litet hus också, det är ju sådär lagom pysslit att hålla på med. =)
Nu ska ja fundera på va ja ska ha på mig så att ja inte fryser när ja går ut sen för man måste verkligen klä sig varmt i dessa tider ;P hehe
ha en bra dag!

låt tillägnad åt dig <3

And I never thought I'd feel this way
And as far as I'm concerned
I'm glad I got the chance to say
That I do believe I love you

And if I should ever go away
Well then close your eyes and try
To feel the way we do today
And then if you can remember

Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for

Well you came in loving me
And now there's so much more I see
And so by the way I thank you

Oh and then for the times when we're apart
Well then close your eyes and know
The words are coming from my heart
And then if you can remember

Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
In good times, in bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for

Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, for sure
That's what friends are for
For good times and bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for

Keep smiling, keep shining
Knowing you can always count on me, o for sure
Come and tell you that's what friends are for
For good times and for bad times
I'll be on your side forever more
That's what friends are for

Denna låt beskriver verkligen min kärlek och din betydelse till/för dig gumman, framförallt förra veckan när allt var totalt mörker!

snö

Snökaos har det blivit i stockholm nu verkar det som, men det är mysigt. Fast när vi åkte i fredags så var det inge snö alls, när vi kom hem igår var det typ 1 dm vilket är mycket på bara några timmar :P hehe.. Men ja, det är kallt och mysigt så det gör ingenting att man sitter inne i soffan me en filt och te för det hör ju vintern till eller hur?
Blev inge pepparkaksbak idag, kom hem lite sent efter att ja "övningskört" med mamma så vi bestämde att det får bli imorgon när hon kommer hem ifrån skolan.
Det ska bli ganska skönt faktist att vara ledig imorgon,  ja ska hämta pappas skylt sen ska ja ev städa lite fast ja vet inte.
Mest ta det lugnt iaf, sova ut och bara slappa. Tror även att ja ska baka lite mer när man ändå är på g, det är ju roligt tycker ja =)

Kvällen blir iaf lugn för min del. ska kolla på ensam mamma söker och en ny wallander film senare så det ska bli skönt. Är fortfarande ganska trött så ibland kan man få slappa lite och inte göra något speciellt tycker ja =)
Och idag är det exakt en månad tills vi åker =D wiiho 

hemma

Gud va trött ja är.. Kom hem för kanske en och en halv timma sen ungefär och det känns som om hela jag gungar :P hehe. Det var ganska så höga vågor idag ute på sjön men ingen blev sjösjuk, vilket var bra =)
Gårdagen var super trevlig. Det vart mycke dans och många billiga och goda drinkar för allas del och ja tror att ja och syrran stupade i säng vid 3.. Men imorse när vi skulle upp för att äta frukostbuffén så hade vi ställt klockan fel så vi gick upp vid 7!! Snacka om att man var trött då haha men vi kom inte på det förns vi hade käkat så då var det bara att gå och lägga sig igen =)
Hela dagen har vi gått omkring på båten och lyssnat på lite bra musik här och där och även en god lunchbuffé blev det också..
Nu har mamma och Anders gått iväg ut för att äta men varken ja eller syrran orkade hänga med så vi stannade kvar hemma och bara tar det lugnt. Man är verkligen trött.
Men en sak har vi faktist gjort och det är att "sätta degen" tills imorron. Vi ska nämligen baka pepparkakor och nu så gjorde vi degen från grunden så ja hoppas att det blir gott. Så imorgon kväll blir det lite glögg och nybakade pepparkakor så det ska bli gott, vi ska även baka lite annat julgodis och så ska ja övningsköra lite tror ja om inte mamma sover bort hela dagen imorron ;P hehe

Men nu sitter vi nere i soffan och kollar på stjärnor på is så får vi se om det börjar nån film snart eller ej hehe..Men kommer nog somna om inte allt för lång tid känns det som nu så får se hur kvällen slutar =)

bilder kommer senare

kväll

Har varit en rärr så jobbig dag, men det var väl bara att stå ut helt enkelt. Tror faktist att det var ganska bra att ja jobbade även fast ja bara hade velat lega hemma och typ bara gråta, men det gjorde ja inte :P
Så det känns faktist lite bättre nu, har kunnat prata lite me mamma men inte så mycket så ja ser ju inte direkt fram emot vårat lilla samtal efter kryssningen som vi ska på imorgon. får väl bli i veckan eller något hehe men den dagen den sorgen helt enkelt.
Ska som sagt på kryssning imorgon och det tror ja kan bli ganska trevligt. Iof är det med familj och vänner men ja, tror det blir kul. Min familj är ju inte den lugnaste när det väl gäller om man säger så :P hehe
men skönt att kanske komma på lite andra tankar och ha lite kul samtidigt.

Nu ska ja kolla på ett avsnitt av gossip girl bara för att verkligen få drömma mig bort. ja älskar den serien så ja, varför inte ha det som en liten medicin när man inte känner sig på topp? =)
Så som sagt, nu blir det ett avsnitt av det tillsammans med en kopp te och lite pepparkakor för att unna mig något.
Hoppas ni har haft en lite bättre dag än va ja har haft iaf och att ni får en bra helg!

Love

(God) morgon. Idag känns det som tur lite bättre, kanske bara var helt utslagen eller någonting men jaja..
Måste bara säga TACK gumman för att du ringde igår och undrade hur ja mådde. Det betyder så sjukt mycket. vet inte va ja skulle gjort om du inte fanns. fan bara att vi bor så långt ifrån varandra men den tid vi har tillsammans är ju guld värd!
och du ska veta hur glad ja blev när du sa att du ville komma upp bara för att träffa mig och va me mig, kan inte beskriva det.
Du är en av dom som står mig närmast och du vet när ja inte mår bra och du GÖR något åt det, ja vet att det är lika svårt för dig som för mig men ja..ja vet inte va ja ska säga.
tack vare dig kunde ja somna me ett litet svagt leende på läpparna och se fram emot ljusare dagar. det betydde som sagt så grymt mycket att du lyfte luren och ringde!
Sen måste ja ju bara säga GRATTIS ÄLSKLING på 19-års dagen, för du fyller ju år idag. Och det är synd att ja inte kunde komma ner till dig och säga grattis men vi får ta det när du kommer hem och så. ta igen all tid som vi har missat!

Nu ska ja iväg mot jobbet och så..men det är en sak ja ska fixa innan ja går och det är att ja ska ringa mamma och säga förlåt och även smsa syrran för lite "dumma" ord igår.
Men ja måste säga att ja älskar er alla så himla mycket. Tack för att ni finns och bryr er när det är som jobbigast!

Tack men ja kan inte

Förlåt, ja vill men ja kan inte.
Låten "ja ljuger så bra" kanske inte stämmer in på mig längre? kanske inte kan hålla på det sätter ja gör och tro att man ska gå på min lögn?
Men du ska veta att ja vill men att ja inte kan, och snälla, ring inte o berätta för ... nu för då blir ja besviken för ja orkar inte med ... just nu. Det blir bara värre då!!
Ja kan klara mig själv, precis som ja har gjort de senaste 10 åren,me mina egna känslor och tankar inom mig själv!

fuck everything

Tårarna bara rinner och rinner, verkar ju inte finnas nå slut på det som det känns nu.
Ja hatar det! FAN varför kan det inte få va bra nångång. Ja orkar inte längre, med någonting!
Vet inte hur ja ska göra me jobbet, det sätter press på mig om ja ska välja det eller ej. Orkar inte med det heller, tjafs hemma hela tiden, jämt sur.Vill bara .....
FAAAN!!
Förstår varför dom tröttnar på mig..Gnäller ju fan hela tiden också, så aa... ja pallar inte..Gör ju inget annat än sårar och förstör.
inte ens skönt att komma hem efter en jobbig dag på jobbet, nä för då är det något fel och man kan inte göra något annat än att gnälla. Shit kan ja inte bara sluta klaga och kanske sluta med allting? för det är så det känns just nu. ingen skulle ju sakna det, snarare tvärtom.
Ha,där har ja lösningen! det enda sköna,bra helt enkelt.



Kan inte du bara komma hem så att ja kan få komma bort..Vill inte och ja vet inte va ja ska göra :'( Saknar dig så sjukt mycket!!!

stämmer!

bild

Dålig dag?

Usch.. Idag är det verkligen inte en bra dag.Förutom att det regnar ute så känner ja bara att det är en sån där jobbig,pissig dag helt enkelt.
Ingenting känns bra, på jobbet gick det åt helvete,"mår" inte alls bra,ångest hit och dit och ja vill verkligen inte göra någonting.Jo typ bara gråta känns det som.
Har precis ätit lunch och nu känner ja att det inte va nå bra, helt "fel" och därför borde ja egentligen inte sitta hemma utan göra någonting annat som får mig på andra tankar men det kan ja inte, eller vill inte rättare sagt med tanke på vädret. Ska över till pappa senare,han kommer och hämtar mig för vi ska till farmor och ha det lite trevligt men ja vet inte hur trevligt ja tycker det kommer att bli men men. Man får helt enkelt försöka överleva dagen så gott som det går och försöka se det possitiva med den vilket verkligen inte är lätt. Men ja ska kämpa.
Ibland har man dagar då allting känns åt helvete och för mig är det idag så ja kan inte göra så mycket.
Ska lägga mig i sängen och se på en "love-movie" tills pappa kommer för att försöka bli på lite bättre humör.

Hoppas iaf att ni mår bättre än mig!

Btw.Dem ringde och sa att pappas present var klar idag =) hiihi en sak som är bra iaf!


första snön

Det snöade idag såg ja när ja va på jobbet hehe.. och fan va kallt det blev på en gång. När ja kom ut så fick ja värsta chocken, trodde verkligen inte att det skulle va så kallt men men. Ganska uppfriskande om man säger så.
Det var iaf sjukt segt att jobba idag, var på lite dåligt humör vilket kanske inte gjorde dagen till en toppendag precis men det var väl bara att stå ut helt enkelt och göra det bästa av situationen :P
Men nu är ja hemma och har övningskört lite me mamma och sen så fått lite mat i magen.
Ska röra mig bort till tessan så ska vi kolla på "ensam mamma söker" och bara ha det mys, hon,ja och jossan..Det är alltid trevligt =)
Så nu vill dom att ja ska komma så då är det kanske dags att ge sig iväg.
ha en trevlig kväll! =)


Grattis Anna =D

Gud va skönt att komma hem känner ja.. Är typ helt slut..Har verkligen varit drag på jobbet idag och man fick typ aldrig en lugn stund, vilket kanske var skönt men ändå inte..Man är uppe i varv hela tiden och ja,va ska man säga.man är rätt så stressad :P hehe men men
Igår va ja hos pappa och hade det mys..Vi hade grannarna över på en jätte trevligt och god middag så det var skönt. Tog det verkligen bara lugnt och det kände ja att ja behövde =).. Sen vart det jobb idag som sagt, men det gick fort och så direkt efter jobbet drog ja hem till lilla Anna som inte är så lite längre, hon fyllde ju nämligen 18 igår och hade en trevlig middag hemma hos henne med god mat och mycket gott att dricka ;) Är så glad att hon äntligen är 18 så att man inte behöver tänka så mycke eller va man ska säga ;P så GRATTIS igen sötis! Hoppas verkligen att dom får en trevlig kväll ute, ja kände ju att ja inte orkade hänga med med tanke på att ja ska jobba imorron och hela veckan fram över satt.. jaa..
Men ja hade iaf ett långt och mysigt samtal med min saknade Katta påväg hem..Saknar verkligen henne så otroligt mycket och ja vill verkligen att hon ska komma hem igen så att man kan träffas mycket oftare för ja kan inte vänta så länge på varje gång som ja gör nu,men sånt verkar ju vara livet så va ska man göra förutom att stå ut??

Nu ska ja iaf ner och ta mig en liten dusch, sen ska ja nog ta en kopp te och lägga mig i sängen och bara ta det lugnt, ska ju som sagt jobba imorgon och klockan är ju rätt så mycket redan nu så får se vad man orkar med =)
Hoppas ni haft en bra dag!


shopping

Ooh gud va skönt det var att vara ledig idag =) fick en hel del gjort faktist vilket glädjer mig hehe.
Först så har ja fixat pappas present, som borde vara klar på typ måndag eller något, dom skulle ringa iaf..och det är en "egen designad" skylt som ja o syrran ska ge (tar kort på den när den kommer)..
Igår va ja hos pappa och hade det mys.Vi fick lite fnatt så vi åkte till IKEA,rusta och hit o dit igår och köpte massa nya saker till huset bla gardiner och lampor och så.. Sen höll vi på hela kvällen och gjorde om hemma hos honom och det blev verkligen jättebra, så ombonat eller va man ska säga. Den mysiga kvällen avslutades med lite sushi igen och det måste nog vara den godaste sushi som har ätit ute, så ja rekomenderar "66 kvadratmeter" i stuvsta :D, GRYMT god!! Pappa tog nått konstig så det var massa olika saker tex. grillad lax,tofu,sjögräsrulle,vittling osv. men gott var det iaf som sagt =)
Idag har ja vart i stan och shoppat lite.. Hittade en hel del roliga saker..Ett par så HIMLA fina skor (pumps) som ja bara var tvugnen att ha,"kängor",halsband x 2, kjol o ett linne. Blev riktigt nöjd faktist med min lilla shoppingrunda.

   (är dom inte snygga? :D )  

Fast egentliga anledningen till att ja åkte in till stan var att ja skulle hitta schabloner till mitt rum men det finns verkligen inte någonstans, ja blir galen. Vet inte vart ja ska hitta det.Har varit ute i tre dagar nu och försökt hitta det men ja har som sagt inte hittat något.. Så om det är nån som vet vart man kan göra det så säg till mig =)
Sen senare på dagen mötte ja upp lilla Jossan och vi tog oss till centrum ett tag sen låg vi hemma och mös hos henne tills ja var tvugnen att gå hem för att laga lite tacos till familjen som också vart riktigt god. Me love tacos :D hahah

Nu ska ja hoppa in i ett bad och massera mina fötter som gör ganska ont efter en shoppingdag sen ska ja kolla medium och gossip girl med en kopp te hade ja tänkt. det verkar mysigt. Men måste sova tidigt ikväll eftersom ja ska upp vid 05.15 eftersom man börjar halv 7 :S ajja men det är jobbets fel så det är väl bara att le och se glad ut hhehe :P 

sushi =)

Nu har ja äntligen fått min efter längtade sushi..Vet inte hur länge ja har gått omkring och varit sugen på sushi men aldrig tagit mig tid till att köpa det :P så idag fick det bli lunch me mamma efter jobbet (som bara varande mellan 7 o 12) vilket var mysigt. Hon var ändå i centrum satt va gjorde man inte =)
Sen åkte ja in till stan och kollade lite efter något snyggt ja kan ha när pappa fyller år, tror dock att det får bli en svart enkel klänning me pumps och snygga smycken för min del :P, men ja hittade ingen när ja va i stan och dessutom hade ja lite bråttom för ja skulle tillbaka ganska fort och möta upp mamma för att köra lite. Gick väl bra idag med och vi åkte omkring överallt för att hitta schabloner till mitt rum, men ja hittade ingen så det får bli morgondagens projekt me pappa. Då blir det även IKEA som ska bli riktigt trevligt. Älskar att gå omkring och kolla där, får så mycket inspiration av det hehe..

Ligger i sängen och kollar på Desperate housewives just nu och sen får ja väl se om ja inte somnar snart..är ganska trött men ja tror att ja ska lägga mig och läsa min bok efter detta program..känns lite tidigt att sova vid 10 så ja..ja får se vad som händer =)

städdag

Idag har ja verkligen varit duktig tycker ja. Har hunnit med en hel del faktist om ja ska va ärlig..
Vaknade  ju tidigt eftersom anders kompis sov i rummet bredvid och snarkade som ja, ja vet inte vad, vilket gjorde att ja inte kunde sova..så ja fick inte sova ut riktigt som ja ville vilket ja tyckte var ganska så irriterande om man säger så..Men det gjorde ju så att ja kunde ägna mig till det ja skulle istället.
Började med att hämta lite kartonger och så nere på VI och sen så städade ja hela övervåningen..framförallt mitt rum som var så himla skönt. skönt att verkligen få bort allting som var i vägen och så och det blev himlans bra..öppet om man säger så :P
det tog väl typ halva dagen så vid 2 tiden mötte ja upp jossan i centrum där vi gick omkring och kollade lite, ja hittade ingenting som vanligt ;P hehe.. men sen precis när vi kom hem till jossan fick vi fnatt så vi bestämde oss för att åka till jysk och "shoppa" lite.. blev en filt och lite handdukar för min del och en hel del kuddar och sängkläder för jossans del, men nöjda blev vi iaf..
Sitter här nu på mitt rum och kollar runt på lite schabloner som ja ska göra på mitt rum..ska försöka handla svart färg imorron och måla lite fint hade ja tänkt..va kul det ska bli =)
Så nu ska ja kolla vidare på det och sen försöka enas me mamma om vart vi ska käka lunch imorron ;P heheh men men..borde väl komma på något bra snart hoppas ja!


SLUUT!

Totalt slut!!
Aaa det är hur ja känner mig nu, är verkligen helt slut..börjar fundera på om ja är slutkörd eller va man ska kalla det, ja har ju jobbat sen förra fredagen så det skulle inte vara så konstigt egentligen.
idag har ja som sagt jobbat på mässa hela dagen,sjukt segt och jobbigt.. Fick stå vid det där bordet i 8 timmar, där det både var kallt och inte var nå bra luft plus att ja mådde illa som en gnu hela dagen, så det var inte det roligaste direkt.. men men.. man måste ju ställa upp för laget ;)
Efter vi packat ihop mässan me alla bord och saker så var det rätt skönt att komma hem och bara ta det lugnt..eller vi va väl hemma 30 min eller något sen var det dags att gå ut och käka vilket var helt okej.. kanske inte det godaste men ändå, gott att få något i magen =)

Nu ligger ja i sängen me syrran och kollar på "ensam mamma söker" och sen ska vi väl kolla på "hemma bäst", vilken ja inte har sett så det ska bli mys..
Inte för att ja tror ja kommer orka se hela filmen fast man kan ju testa iaf,börja se =)

Måste bara gratta min älskade pappa på farsdag..Han är verkligen världens bästa pappa, finns ingen som är så bra som honom..var bara tvungen att säga det ;P

Vaccineras,bygga,packa

Va skönt det var att få sova ut lite..eller ja hade nog kunnat sova längre om inte lillsyrran kom insmygande vid 9 till mig för att ja skulle gå upp haha.. la sig ner i min säng och bara mös, det var länge sen men som sagt..mysigt var det iaf haha..
Hade en otroligt lugn kväll igår med idol och sen filmen "och så kom Polly" på tv och sen vart det sova för min del. var verkligen skönt eftersom ja var helt slut..orkade inte göra någonting..:P

Snart bär det iväg till City akuten för att vaccineras.. AJ, ja vill inte :P haha.. men ja vill inte för det är inte skönt att ta sprutor i röven eller vart det nu är men man kanske kan få ett klistermärke när man är klar? ;P nej skojja bara..
Efter det blir det packa till mässan som gäller och det är väl inte det roligaste direkt men man måste ju ställa upp eller hur? så in till stan och vällingby hit och dit är va som står på schemat idag för min del,sen ikväll bygga mässa och sen en trevlig middag hemma.. och förhoppningsvis en lugn kväll också.

Men nu skriker dom på mig så ja måste dra.
ha en toppen dag!


morgon

Fredag morgon och ja har typ inte sovit något alls i natt känns det som.drömde sjukt mycket konstiga saker hit och dit,vilket ja typ gjort varje dag denna vecka men iaf =/.. Vaknade vid 5 och var hur pigg och hungrig som helst, men man kan ju inte gå upp och käka frukost då så ja fick försöka somna om vilket kanske gick efter en timma eller nåt :P hehe men men. Men sen så vaknade ja vid 8 och kunder verkligen inte somna om så då bestämde ja mig faktist för att gå upp.
Åt en riktigt god frukost me äggsmörgås och en ostsmörgås och ett STORT glas mjölk.Det måste vara bland den godaste frukosten som finns tycker ja iaf haha..
Ska springa till jobbet om typ 30 sekunder och det är en sån där jobbig lååång dag mellan 10-19 vilket ja hatar men men..pengar iaf men dagarna brukar gå så sjukt segt tycker ja.
sen ska ja hem efter jobbet och bara ta det lugnt eftersom det blir tidigt vaccination imorron bitti, så idol me något gott får det nog bli för min del ikväll..ska springa ner på lunchrasten och köpa mig något trevligt tills ikväll.
ha en bra dag allihop =)

orkar inte

Hur mycke ska man egentligen orka stå ut med? ja orkar inte och ja vet inte hur ja ska kunna säga det till nån eller bara få det ur mig. Det går liksom inte.
Är som en stor mur som verkligen inte går att riva, den är fast gängad låååångt ner i marken har ja märkt, eller det känns som det iaf..
Ja skulle liksom bara vilja skrika ut det så att typ alla hör (okej, egentligen inte men ändå) bara för att få bort det innifrån mig.
Gud ja skulle verkligen vilka prata med nån men varför kan ja inte göra det?
Det är som om tankarna bara simmar omkring och bildar ingenting bra utav det, bara massa jobbigt crap..
DU vet va ja pratar om och det betyder så mycket att du kan ställa upp när ja behöver få det ur mig men ändå så känns det som om ja inte kan göra det helt. vet ej varför men ja antar väl att ja är sån.
men fan.. Hela min sk mysiga kväll har gått åt fanders..blev verkligen inte som ja hade tänkt mig och ja.. kanske inte en av de bästa på länge men varje dag verkar ju inte vara som en dans på rosor direkt.
Dags att ta nya tag imorron helt enkelt!

6/11

Dålig uppdatering men snart är det helg igen..Gud va skönt, om man vore ledig dvs haha. Ja är ju dåra inte ledig..eller ja är ledig ifrån clas ohlsson men ja ska jobba på en mässa söndag så det blir packa och bygga på lördagen. Med andra ord så har ja en hel del att göra denna helg med. Men egentligen gör det inte så mycket,det gör ju så att tiden går fort och resan kommer närmare och närmare.Wihoo nu längtar ja verkligen. Dom på jobbet börjar till och med fråga när ja åker och så, "retas" lite me mig ;P hehe
Denna vecka har det varit jobb från fredagen tills imorron, vilket börjar kännas i kroppen..men man får ju pengar för mödan satt..;P
Skulle egentligen varit hos pappa idag, vi hade planerat att åka till ikea och shoppa lite men det blev ändrade planer så nu är ja hemma i solna iaf.. Ska väl bara ta det lugnt hade ja tänkt och kanske göra lite på mitt fotoalbum ifrån studenten som just nu är ett stillastående projekt för min del men lite kanske ja orkar göra..

Hoppas att gossip girl är klart snart så att ja kan se ett avsnitt ikväll innan ja somnar, är ju så spännande nu :D haha

Tack för att du ringde igår! det värmer och glädjer mig så sjukt mycket! Ja saknar dig mer och mer för varje dag som går och ja skulle villja att vi sågs oftare men tyvärr så går ju inte det. Men du ska veta att ja alltid tänker på dig!

Dags för en dusch kanske för att piggna till? och sen en kopp te =) Myyyysigt!

RSS 2.0