shopping

Ooh gud va skönt det var att vara ledig idag =) fick en hel del gjort faktist vilket glädjer mig hehe.
Först så har ja fixat pappas present, som borde vara klar på typ måndag eller något, dom skulle ringa iaf..och det är en "egen designad" skylt som ja o syrran ska ge (tar kort på den när den kommer)..
Igår va ja hos pappa och hade det mys.Vi fick lite fnatt så vi åkte till IKEA,rusta och hit o dit igår och köpte massa nya saker till huset bla gardiner och lampor och så.. Sen höll vi på hela kvällen och gjorde om hemma hos honom och det blev verkligen jättebra, så ombonat eller va man ska säga. Den mysiga kvällen avslutades med lite sushi igen och det måste nog vara den godaste sushi som har ätit ute, så ja rekomenderar "66 kvadratmeter" i stuvsta :D, GRYMT god!! Pappa tog nått konstig så det var massa olika saker tex. grillad lax,tofu,sjögräsrulle,vittling osv. men gott var det iaf som sagt =)
Idag har ja vart i stan och shoppat lite.. Hittade en hel del roliga saker..Ett par så HIMLA fina skor (pumps) som ja bara var tvugnen att ha,"kängor",halsband x 2, kjol o ett linne. Blev riktigt nöjd faktist med min lilla shoppingrunda.

   (är dom inte snygga? :D )  

Fast egentliga anledningen till att ja åkte in till stan var att ja skulle hitta schabloner till mitt rum men det finns verkligen inte någonstans, ja blir galen. Vet inte vart ja ska hitta det.Har varit ute i tre dagar nu och försökt hitta det men ja har som sagt inte hittat något.. Så om det är nån som vet vart man kan göra det så säg till mig =)
Sen senare på dagen mötte ja upp lilla Jossan och vi tog oss till centrum ett tag sen låg vi hemma och mös hos henne tills ja var tvugnen att gå hem för att laga lite tacos till familjen som också vart riktigt god. Me love tacos :D hahah

Nu ska ja hoppa in i ett bad och massera mina fötter som gör ganska ont efter en shoppingdag sen ska ja kolla medium och gossip girl med en kopp te hade ja tänkt. det verkar mysigt. Men måste sova tidigt ikväll eftersom ja ska upp vid 05.15 eftersom man börjar halv 7 :S ajja men det är jobbets fel så det är väl bara att le och se glad ut hhehe :P 

Kommentarer
Postat av: Ciccie

Jättefina saker du köpt! :)

Jag gillar skorna skarpt, vart köpte du dom? Var dom dyra?

Puss!

2008-11-13 @ 21:31:28
URL: http://ciccie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0