morgon

Fredag morgon och ja har typ inte sovit något alls i natt känns det som.drömde sjukt mycket konstiga saker hit och dit,vilket ja typ gjort varje dag denna vecka men iaf =/.. Vaknade vid 5 och var hur pigg och hungrig som helst, men man kan ju inte gå upp och käka frukost då så ja fick försöka somna om vilket kanske gick efter en timma eller nåt :P hehe men men. Men sen så vaknade ja vid 8 och kunder verkligen inte somna om så då bestämde ja mig faktist för att gå upp.
Åt en riktigt god frukost me äggsmörgås och en ostsmörgås och ett STORT glas mjölk.Det måste vara bland den godaste frukosten som finns tycker ja iaf haha..
Ska springa till jobbet om typ 30 sekunder och det är en sån där jobbig lååång dag mellan 10-19 vilket ja hatar men men..pengar iaf men dagarna brukar gå så sjukt segt tycker ja.
sen ska ja hem efter jobbet och bara ta det lugnt eftersom det blir tidigt vaccination imorron bitti, så idol me något gott får det nog bli för min del ikväll..ska springa ner på lunchrasten och köpa mig något trevligt tills ikväll.
ha en bra dag allihop =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0