SLUUT!

Totalt slut!!
Aaa det är hur ja känner mig nu, är verkligen helt slut..börjar fundera på om ja är slutkörd eller va man ska kalla det, ja har ju jobbat sen förra fredagen så det skulle inte vara så konstigt egentligen.
idag har ja som sagt jobbat på mässa hela dagen,sjukt segt och jobbigt.. Fick stå vid det där bordet i 8 timmar, där det både var kallt och inte var nå bra luft plus att ja mådde illa som en gnu hela dagen, så det var inte det roligaste direkt.. men men.. man måste ju ställa upp för laget ;)
Efter vi packat ihop mässan me alla bord och saker så var det rätt skönt att komma hem och bara ta det lugnt..eller vi va väl hemma 30 min eller något sen var det dags att gå ut och käka vilket var helt okej.. kanske inte det godaste men ändå, gott att få något i magen =)

Nu ligger ja i sängen me syrran och kollar på "ensam mamma söker" och sen ska vi väl kolla på "hemma bäst", vilken ja inte har sett så det ska bli mys..
Inte för att ja tror ja kommer orka se hela filmen fast man kan ju testa iaf,börja se =)

Måste bara gratta min älskade pappa på farsdag..Han är verkligen världens bästa pappa, finns ingen som är så bra som honom..var bara tvungen att säga det ;P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0