Grattis Anna =D

Gud va skönt att komma hem känner ja.. Är typ helt slut..Har verkligen varit drag på jobbet idag och man fick typ aldrig en lugn stund, vilket kanske var skönt men ändå inte..Man är uppe i varv hela tiden och ja,va ska man säga.man är rätt så stressad :P hehe men men
Igår va ja hos pappa och hade det mys..Vi hade grannarna över på en jätte trevligt och god middag så det var skönt. Tog det verkligen bara lugnt och det kände ja att ja behövde =).. Sen vart det jobb idag som sagt, men det gick fort och så direkt efter jobbet drog ja hem till lilla Anna som inte är så lite längre, hon fyllde ju nämligen 18 igår och hade en trevlig middag hemma hos henne med god mat och mycket gott att dricka ;) Är så glad att hon äntligen är 18 så att man inte behöver tänka så mycke eller va man ska säga ;P så GRATTIS igen sötis! Hoppas verkligen att dom får en trevlig kväll ute, ja kände ju att ja inte orkade hänga med med tanke på att ja ska jobba imorron och hela veckan fram över satt.. jaa..
Men ja hade iaf ett långt och mysigt samtal med min saknade Katta påväg hem..Saknar verkligen henne så otroligt mycket och ja vill verkligen att hon ska komma hem igen så att man kan träffas mycket oftare för ja kan inte vänta så länge på varje gång som ja gör nu,men sånt verkar ju vara livet så va ska man göra förutom att stå ut??

Nu ska ja iaf ner och ta mig en liten dusch, sen ska ja nog ta en kopp te och lägga mig i sängen och bara ta det lugnt, ska ju som sagt jobba imorgon och klockan är ju rätt så mycket redan nu så får se vad man orkar med =)
Hoppas ni haft en bra dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0