1.a Advent

Så var det 1.a advent dåra. helt sjukt egentligen att det börjar närma sig jul REDAN! tiden går så fort, känns som om det nyss var sommar liksom. men nu är det bara 24 dagar kvar tills vi åker och det ska bli så skönt, men ändå så kommer det ju såklart kännas konstigt att inte fira jul hemma och så =)
Har jobbat hela helgen och det har varit så SJUKT mycket människor, har typ inte hunnit slappna av någonting.okej så har det varit ganska skönt att man har haft saker att göra hela tiden men efter ett tag så gick det nästan till överdrift. så man är lite seg i huvudet nu om man säger så. igår va ja på julfest me jobbet och det var riktigt trevligt måste ja säga. ja tog det lugnt men ändå, dansade och åt en väldigt god julbuffé. så nu behöver ja inte längta efter julmaten iaf, har fått den nu :P hehe
Syrran och viktor var precis här på en liten adventsmiddag tillsammans me oss andra (joseph,mamma och ja) och det var trevligt. god mat och trevligt sällskap med andra ord, ett bra sätt att spendera första advent =)
Vi har fått Wii-sport av morfar i julklapp (lite för tidig men vadå? ) och det håller vi på att köra nu. himla roligt och man blir ganska så trött av att spela det :P hehe
men vi ska inte spela så länge till för snart är det wallander och den hade ja tänkt att spendera me pepparkakor och julmust i soffan innan ja sedan stupar i säng. börjar sent imorgon (16.00) så ja kan verkligen sova ut hoppas ja =)

Ha en fortsatt trevlig advent!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0