hemma

Gud va trött ja är.. Kom hem för kanske en och en halv timma sen ungefär och det känns som om hela jag gungar :P hehe. Det var ganska så höga vågor idag ute på sjön men ingen blev sjösjuk, vilket var bra =)
Gårdagen var super trevlig. Det vart mycke dans och många billiga och goda drinkar för allas del och ja tror att ja och syrran stupade i säng vid 3.. Men imorse när vi skulle upp för att äta frukostbuffén så hade vi ställt klockan fel så vi gick upp vid 7!! Snacka om att man var trött då haha men vi kom inte på det förns vi hade käkat så då var det bara att gå och lägga sig igen =)
Hela dagen har vi gått omkring på båten och lyssnat på lite bra musik här och där och även en god lunchbuffé blev det också..
Nu har mamma och Anders gått iväg ut för att äta men varken ja eller syrran orkade hänga med så vi stannade kvar hemma och bara tar det lugnt. Man är verkligen trött.
Men en sak har vi faktist gjort och det är att "sätta degen" tills imorron. Vi ska nämligen baka pepparkakor och nu så gjorde vi degen från grunden så ja hoppas att det blir gott. Så imorgon kväll blir det lite glögg och nybakade pepparkakor så det ska bli gott, vi ska även baka lite annat julgodis och så ska ja övningsköra lite tror ja om inte mamma sover bort hela dagen imorron ;P hehe

Men nu sitter vi nere i soffan och kollar på stjärnor på is så får vi se om det börjar nån film snart eller ej hehe..Men kommer nog somna om inte allt för lång tid känns det som nu så får se hur kvällen slutar =)

bilder kommer senare

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0