Road trip-sammanfattning

Oj, nu har jag verkligen inte uppdaterat på länge, men det kan ju bero på att jag har vart på en sån underbar road trip med syster och viktor. Det har verkligen varit en super vecka, men den har varit rätt tuff,saker att göra hela tiden ;P
Kommer en kort liten sammanfattning:
Måndag: Bar det av redan vid halv 8 tiden ifärd mot Kinna. Det var en rolig och spännande resa vi hade framför oss. Stannade i nyköping,linköping,gränna,ulricehamn och sen kinna.
Vi stannade som sagt i gränna och lunchade lite med våran medtagna lunch,det var gott =) och shoppade lite polkagrisar. Sen fikade vi me Boel i ulricehamn och sen slutade f'ärden för dagen hemma hos Katta och Conny i kinna. Där blev det god mat,lite shopping och sen bara massa snacka tills vi stupade i säng rätt tidigt,man var ju inte den piggaste direkt :P
Tisdag: åkte rätt tidigt in till Göteborg för att spendera dagen på liseberg. Det var grymt mycket folk men vi hade det ändå kul, jag lyckades vinna 2 kg geisha :D mumms! Vi hade bokat ett rum på vandrarhem i slottskogen och det var inte det lättaste att ta sig dit kan ja säga. Usch och fy, aldrig mer köra i gbg säger jag bara. Går inte att beskriva! Kvällen slutade med att vi åt på en fin resturang me Boel + vänner och den slutade också rätt tidigt =)
Onsdag: Då vart det lite shopping i gbg innan vi styrde bilen mot växjö där vi skulle träffa mormor och morfar.
Blev en trevlig dag med besök hos båda två och sen på kvällen åt vi på en fin resturang med lilla morfar. Vi hade tur att få bo hemma hos honom den natten och det var mysigt.
Torsdag: Blev lite shopping därmed i växjö,besök hos mormor och sen vid 3 tiden åkte vi förbi gamla landet. Det var jobbigt men ändå skönt att se det igen. Efter den lilla turen fortsatte vi mot helsingborg. kom dit vid 6 tiden och då var det bara att ställa sig och laga mat till resten av familjen som bodde där nu denna vecka (minus mamma dåra). Blev en trevlig kväll med dricka,prat och spel-spelande och rätt så tidigt i säng då med =). Man är ganska trött efter att köra hela tiden :P hehe
Fredag: Blev det en heldag i h-borg men jag, c o v tog oss även en tripp över till danmark där vi införskaffade oss lite billig dricka mm. ;) Kvällen avslutades på en resturang med familjen och sen tog vi 2-3 krogar på vägen hem =) hehe
Kom i säng rätt sent för att sedan gå upp tidigt för en tur hem.
Lördag: Då sattes bilen i rullning vid 9 tiden då vi rörde oss hemåt. Blev inte så många stopp på vägen hem men det var en skön resa iaf.
När ja kom hem var ja helt slut, ville sova hur länge som helst men det gick ju inte, en timma fick räcka för sen skulle ja över och fira jossans mamma som fyllde år.
Kvällen blev trevlig med ett besök på chaplins inne i stan och ja stupade väl i säng vid halv 2 och då kan ja säga att ja somna som en stock!

Men det har helt enkelt varit en av mina bästa veckor på länge och det var helt underbart! Roligt att få göra något sånt här innan man flyttar, det är verkligen ett minne för livet!
Älskar er Ciccie och Viktor och tack för att ni ville göra detta med mig!

  

Kommentarer
Postat av: Ciccie

O vi älskar dig bästaste! <3

Kryssning på torsdag!!! :D

2009-08-02 @ 18:22:16
URL: http://ciccie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0