24 januari

Så var det tisdag igen och nu är det inte lång tid kvar.
Har varit lite upp och ner de sista dagarna, med tankar och allt, ja.. orkar inte gå in på vad det egentligen gäller men ja, man är väl inte alltid på topp måste man väl erkänna. Men nu känns det lite bättre och ja kämpar på =D
.
Gårdagen hade ja ingen skola så va mest hemma och inte gjorde så mycke..eller tänkte lite på skolan i sverige och så, sen fixa och dona hemma. Hade även ett helt underbart skypesamtal med min älskling där hemma som gjorde mig alldeles varm i hela kroppen =D!! Så kunde somna gott efter de, men kunde dock inte sova under natten men men, i natt blir de sömnpillar igen.två nätter i rad utan sömn, nej de vill ja inte!!
.
Så började morgonen med att stoppa in en STOR maskin med tvätt (behövdes kan ja ju säga) och sen tog ja mig en PW på 50 minuter, Så skönt!!
Sen så blev de hem och göra lite frulle innan man skulle ta tag i tvätthögen igen och efter de bege sig till skolan. Sitter där nu och väntar på Christina, vi ska ut på lunch, hade bara en inlämning av foto nu vid 11, sen har ja data vid 1 som ja ska gå på men ja måste ju få tiden att gå lite så ja, varför inte träffa en underbar vän??
Ha en bra tisdag!!
.
10 dagar!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0