Underbara måndag!

Guud!! Denna dag har varit helt underbar! =)
Började med att ja dock vaknade lite tidigt, fast nu i efterhand så gjorde det ingenting ^^, hehe Gjorde mig en god frukost bestående av ägg,kaffe,smörgås o färskpressad juice mumms =)

Sen så försökte ja hitta olika nummer till lite olika massage-ställen o hittade en del =D

Vid kvart i 12 så mötte ja upp Tessan.. Vi gick på en låångpromenad in till västermalmsgallerian... Var ju huur soligt och fint väder som helst! Det var super mysigt.. Stannade till vid pampas marina och tog oss lite lunch =)
Kollade runt i lite affärer när vi va i gallerian.. Hittade ett par strumpor.. Och både ja o Tessan förälskade oss i några väskor inne på assesorice eller va den nu heter.. SKITSNYGGA!!! VILL HAAAAAAAAAA!!!

    
(bilder ifrån denna FINA och underbara dag!)

Åkte och träffade Lena sen vid 3 och så..
Efter det var ja på ansiktsbehandling!
OMG!! Va skönt det var.. Rekomenderar det STORT!! borde verkligen unna sig det där någongång, för det är så himla skönt..man drömmer sig bort o så o bara blir ompysslad!
Så ja säger bara, att om man inte vet va man ska önska sig eller bara har pengar över.. GÅ OCH GÖR EN ANSIKTSBEHANDLING! absolut..
Så kom precis hem därifrån..
Ska nog ner o försöka få någonting i mig.. fast ja vet inte vad d ska bli, lassangen åt Anders upp fast han visste att ja ville ha den =/ SUR pga det.. Men men, han e som han e :P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0