magiskt

Kan inte mer än säga Herregud,vilken underbar och sagolik jul ja har haft. Den var helt magisk!
Vi åkte ut redan vid 10-tiden för att få spendera så mycket tid som möjligt med familjen. Började med lite fixande som att hämta granris,fixat hit o dit, sen blev de lite jullunch.. Och såklart efter det så blev det kalle anka och allt vad det innebär..mysigt! Alla var inknöade i soffan :D haha
Sen fick de bli lite julklappsöppning innan vi skulle grilla björnkött inför resterande delen av kvällen..Blev en underbar stund med rim och allt innan som sagt de va dags att klä på sig för att stå ute i kylan och grilla.
Men kvällen flöt sedan på med massa god mat, prat, spel och allt vad det nu innebär..Kan inte förklara det med ord, så sjukt härligt, bästa julen på länge!
Fick ju även avsluta den underbara kvällen på ett bra sätt ;) och det gillar ja!!

Fick många fina julklappar men den bästa hade ja ju redan fått, och det är ja så otroligt lycklig över!!! Så kan bara sammanfatta det hela med MAGISKT!

Idag har ja sovit ut, vilket var länge sen.haft en härlig förmiddag med familjen på landet innan ja tog bilen hem till pappa. Sitter här nu och har precis gjort skinka nr 2 och ska snart duscha, ta en härlig promenad och bara njuta..Och imorgon blir de jul igen med resterande =)
Så nu ska ja va lite social mot dom =)

Lite bilder ifrån igår:
  vackert
 de va kallt :P  <3 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0