friday

Så äntligen fredag igen, eller för min del kan det lika gärna kännas som måndag eftersom ja har en vecka kvar att jobba innan det är något ledigt för mig. Denna gång kommer det nog bli tufft eftersom ja har en hel del att stå i och framförallt imorgon..Eller ja har inte sovit något i natt så ja kommer nog somna tidigt och förhoppningsvis vara tillräckligt utvilad tills imorgon.
ska ju ändå bara va hemma idag och ta det lugnt. kan va skönt det med en fredagskväll =)
Har precis avslutat en mysig middag med mamma. Vi åkte och övningskörde och handlade lite mat till kvällen,sen åkte vi hem och lagade mat =) blev lax med spenat och blå potatis med guccamole och sallad.Plus ett glas vin såklart ;) hehe.Men det var riktigt gott, måste även erkänna att det blev samma sak hos min kära pappa igår ^^, hehe men ja är så galen i lax,tycker det är så grymt gott så det får bli en lunchlåda på jobbet med det också haha. Så då har ja fått alla veckans 3 dagar som man ska äta fisk inräknat denna vecka :D haha lär ju inte bli det nästa vecka :P hehe

Så ikväll blir det bara lugnt som sagt med en tv-kväll me mamma. ska se Let´s dance sen får vi se va som kommer efter det.har laddat ner lite olika filmer som man kan se på (om man orkar) men ja får som sagt se..
ha en toppen fredag så hörs vi!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0