herregud

Usch  vilken dag det har varit idag. Har verkligen satt sina spår i huvudet kan ja säga, det värker och är ganska så segt haha. Barnen har varit som galna idag och skrikit och farit omkring som ja vet inte vad.Kändes som om de hade ätit någonting "inte så bra för barn" på morgonen, allihop haha..
Vid halv 5 var ja helt slut men eftersom ja stänger på tisdagar så var det ju bara att stanna kvar. Kom därifrån vid kvart över 5,vilket var tur.. Då kom mamma och plockade upp mig så övade vi lite på dragläge med bilen en snabbis.
Sen var det bara hem och äta middag eftersom magen kurrade och fortsätta kolla högskolor.
Och det kan ja säga att ja inte orkar med längre. känns som om ja kommer att söka "bara för sökandets skull" och inte för att ja verkligen vill det. så det känns inge roligt, gör det ännu mer stressande än vad det är.
så nu ska ja fortsätta klicka runt lite och läsa i kataloger så att ja kan bestämma mig.

Imorgon blir det jobb och ja hoppas att det är lugnare än idag.sen blir det körskolan i 2 x 40 minuter och ja hoppas det går bra. Måste komma ihåg att prata me honom om hur långt ja kommit och om ja kan få det snart =) innan 20 iaf,borde ja hehe

Nej dags att fortsätta kolla lite..Är ju The Mentalist idag SAMTIDIGT som Desperate Housewives idag och ja vet inte vilken ja ska se, eller blir nog The Mentalist och sen ska ja se om ja kan ladda ner Desperate.. hoppas.
time to go =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0