måndag

Så var det måndag igen.. veckorna rullar på och det känns som om man har världens tråkigaste liv.. gör ingenting förutom att jobba och plugga till körkortet.. nått mer hinner och orkar ja typ inte.. men men får kanske skylla mig lite själv..men ja pallar inte..
jobbade som sagt idag och det gick väl bra, var ruskigt kallt på morgonen bara när det regnade och hade sig så har väl gått omkring hela dagen och bara varit frussen hehe.men med dubbla tröjor gick det väl bra senare på dagen =)
Efter jobbet åkte ja till Kista c för att kolla lite.. hittade lite smått och gått som ja hoppas ja kan ha, orkade nämligen inte testa i affären så ja ska göra det nu innan ja hoppar i säng hehe =)
Kom hem vid 7..fick dåra äta själv =/ inte så värst kul men ja är ganska van nu för tiden känns det typ som..
Sen har ja bara suttit och pluggat massa teori hela kvällen och har nyss gjort ett av VV.s test på internet där ja såg att ja fick 60 av 65 rätt (alltså 92 %) och man ska ha 80 % för att klara sig på det riktiga.. så nu hoppas ja bara att det går hem när ja ska göra det.. börjar kanske lite smått att räkna ner dagarna nu ;) hehe

Nej nu ska ja testa mina kläder sen ska ja lägga mig och läsa lite innan ja somnar hade ja tänkt.får även se om ja orkar kolla lite på Sex and the city som ja brukar innan ja somnar, kanske inte idag eftersom ja sov grymt dåligt i natt.. men men..
time to go =)


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0