Hemma igen!

Jaa, då var man hemma i sthlm igen då..känns lite konstigt faktist om ja ska vara ärlig, så mycket ljud liksom..Hahha..Får väl se hur man kommer att sova i natt då med massa bilar och sånt som låter :P haha
Haft en helt underbar vecka på landet alltså, mycket sol,GOD mat och alldeles underbara människor!! Kommer verkligen att sakna dom hah..
Igår var vi på power meet i uppsala och kollade på "raggarbilar" haha, men eftersom vi har en egen så passade vi in rätt bra där ;P.. Idag har vi varit på "bakluckeloppis" och ja har plockat egna jordgubbar..Dom är verkligen SÅÅÅ GODA!! Finns inge godare än det asså, mummms..längtar redan efter att få sätta tänderna i dom :D haha
Sen så tog ja tåget hem och egentligen var det bestämt att ja skulle åka hem själv men med lite mut och smicker så fick ja med mig lillsyrran i släptåg..Så nu är det bara vi två hemma..Mysigt sista kvällen..
Ska snart baka klart våran paj sen blir det filmtime ;)
Och på tal om ingenting..men vi var faktist "hjältar" idag, haha nejmen vi hjälpte till att ringa brandkåren och så när det brann i en lägenhet på våran gata, eller snarare porten bredvid oss..Så där känner vi oss riktigt stolta att ha gjort någonting bra! Men lite läskigt var det eftersom det bara var en liten lampa som hade exploderat och satt eld på hela lägenheten..Så nu ska ja va extra försiktig och se till att inte ha lamporna tända i onödan för ja vill ju inte att det ska börja brinna när ja inte är hemma eller sover eller någonting..


Nej men nu så vill syrran att vi ska fortsätta med pajen så det ska ja göra..Ska bli en rabarberpaj..Mummms =D
Hoppas alla har haft en lika bra och skön vecka som ja har! För sånna behövs, framförallt att få tid att umgås med familjen..För den är verkligen underbar och behöver ge en mycket kärlek kan ja säga!
ÄLSKAR ER ALLA!!
Och saknar dig syster <3

Kommentarer
Postat av: Ciccie

Läskigt med branden, uscha! :(

Saknar dig också systeryster.. Snart får vi ses stumpan min! <3

2008-07-07 @ 16:35:28
URL: http://ciccie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0