20/7

Söndag igen och ja ska jobba imorron..Vill inte =( haha men men, vafan det är ju pengar egentligen.Fast sålänge det är regn och dåligt väder så gör det ingenting men annars är det inte det roligaste kan ja säga.
Idag är det iaf sol och varmt,dock så blåser det lite men det gör inte så mycket om ja ska vara ärlig, men blir inte så himla varm då fast ja..Strunt samma. Sitter på balkongen me mamma och kollar på resor,känns lite konstigt eftersom man sitter mitt i solen och kollar på resor just till solen haha. men det är tills i vinter men dessvärre så verkar det inte finnas så många. Mamma verkar inte vilja åka till egypten men det verkar vara det enda som finns.ja har ingenting emot att åka dit bara sålänge vi kommer iväg nånstans så blir ja glad haha. men det får ju inte va för dyrt heller. men ja vet att vi är ute ALLDELES för sent för att åka iväg i vinter. Vi är mellan 5 o 6 personer som ska med så det kan bli lite körigt. Men som sagt, sålänge vi åker iväg och det inte blir canarieöarna så är ja glad.=)
men vad ska man hitta på idag då, ja tänker inte bara sitta inne för ja har tråkigt. Har gjort det så mycket nu att ja vill iväg och hitta på något men mamma verkar inte vilja röra på sig så får se va som händer.Måste iaf till centrum och hyra en film tills ikväll och det kanske man borde göra så snart som möjligt så att den inte blir uthyrd.
Ajja ska snacka mig till att hitta på något kul idag me mamma =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0