Mamma Mia

Oh, har precis kommit hem efter en mysig dag me mammsen.Den började med en lugn och trevlig frukost bestående av färsk pressad juice,äggsmörgås och en ost och skinksmörgås,kaffe och mjölk.Allt detta även tillsammans med att mamma ville lyssna på melodikrysset som båda löste på internet och för en gångs skull skickade vi båda in det.haha tänk om vi skulle vinna, ja lyssnar annars aldrig på det men kunde väl ändå passa på att göra henne sällskap. Sen mitt på dagen åkte vi till solna och shoppade lite, eller ja köpte en datamus och en "övningskör"-skylt och så,så det blev inte så mycket men ändå.Vi tog även en liten fika där inne i centrum med tanke på att magen kurrade lite smått..Därefter åkte vi och köpte biobiljetter till Mamma Mia, och eftersom den inte började förrens 4 så åkte vi hem ett tag och bara tog det lugnt.
Så nu har ja kommit hem igen efter filmen som ja bara måste säga var UNDERBAR!! Ja älskade den.Gud va bra den var.Kunde dock inte alla låtar men man blev rörd,ja fälde faktist en liten tår där mitt i och det brukar ja inte göra ofta kan ja säga haha. men den var verkligen grymt bra så den tycker ja man ska se om man gillar Abba-låtar såklart, vilket ja och mamma gör =D
Just nu sitter vi båda i mjukiskortisar och en stor t-shirt och ska snart börja med maten som idag får bestå av färsk pasta med räk och broccolisås. Sen ska vi bara ha det mysigt framför tvn med lite vin och popcorn.För vi blev så himla sugna på det när vi var på bion men ingen av oss orkade gå ut igen ifrån bion så vi sket i det och får ta det ikväll istället.Fint väder är det också så egentligen vill man gå ut men ja,ingen är ju typ hemma så man får bara ta det lugnt istället.
Ojsan nu kokar vattnet till pastan så måste dit och fixa med resten.
Ha en trevlig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0