VARMT!

God morgon. Ännu en solig dag på ingång =D men det gör ingenting,för idag ska ja äntligen få njuta lite av den. jobbar ju inte så länge och sen ska ja åka och bada me pappa och det ska bli riktigt skönt.
Gårdags kvällen var trevlig tycker ja, kul att få träffa dom igen efter ett par veckor som nu har gått. först visste vi inte vart vi skulle men tillslut så hamnade vi iaf i gamla stan på "huset". först var vi lite skeptiska för stället men det visade sig vara helt okej bara att det var sjukt varmt där inne och fanns inte så mycket plats att få frisk luft på. men vi klarade oss rätt bra iaf. Träffade den ena konstiga människan efter den andra. dom var roliga att snacka med men efter ett tag insåg vi att alla hade något gemensamt :P haha men det ska ja inte gå in på nu ;)
blev en ganska sen kväll eller ja va hemma vid halv 3 så ganska lugnt var det. men ja va så trött så ja ville bara komma hem och sova. drack typ ingenting vilket var skönt för då slapp man bli så trött nu på morgonen vilket ja inte är nu. men ja känner mig iof inte så utvilad eftersom mitt rum är som värsta bastun men men. inatt ska ja sova med en fläkt eller någonting så att man kan få sova gott någon gång =)
ska bege mig till jobbet om en timme ungefär så ska sitta ett tag till på balkongen och bara njuta, har precis avslutat min frukost bestående av fruktsmootie och en ost smörgås och ett STORT glas kall mjölk =D mumms!!
Måste nog ringa tillbaka till mamma och förlåta henne, var lite taskig mot henne nyss när ja ringde så nu sitter ja här med lite ångest för att ja gjorde som ja gjorde =/ får se vad ja ska säga.. hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0