30/7

Kom precis hem efter en lång dag som det känns som hhaa. nemen ja jobbade till 7 fast hade ju de roligaste medarbetarna så det gick ju fort. Vi allihoppa mobbade varandra titt som tätt så det var ju grymt kul =D Älskar att jobba med dom. men men haha. skit samma om det.
Efter jobbet åkte ja in till båten där ciccie jobbar, fast hon var ledig idag fast det var ändå nån slags "pridefest" där som alla var på. Och det var verkligen grymt kul. Massa Ciccie kände var där och massa som ja kände hade hon bjudit dit. Så där blev det taco-buffe och sen massa gott att dricka. Vi alla som var där skrattade och hade det mys i flera timmar, eller ja.iaf 3 :P för sen var man ju tvugnen att åka hem eftersom man börjar jobba vid 7 imorgon bitti.
Så nu ligger ja på mitt sjukt varma rum och ska sova. Måste göra det eftersom man ska upp så himla tidigt, men först så måste man ju se lite på sex and the city som har blivit lite som mitt "insomningsprogram" nu på kvällarna haha. men det gör ingenting eftersom ja tycker att det är bra =)
Fast nu känner ja att ögonen börjar svida lite så det kanske ändå är bäst att man släcker lampan och säger god natt eller va sägs?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0