16/7

Ibland är det bra att vara uppe med tuppen :P haha.. Jaa för klockan har inte ens hunnit bli 11 och ja har redan hunnit städa hela lägenheten..Både vattna blommorna,dammsuga och fixa toaletten nere.. Hm tycker själv att ja är riktigt duktig..men ja kände att ja behövde göra det eftersom mamma och dom andra kommer hem imorron och då vill ja väl att det inte ska se ut som en svinstia haha..Inte för att det gjorde det innan heller men det var ganska dammigt och så men nu är det borta =D hiihi..Skönt..
Idag är det lite monligt, men det gör iof inte så mycket..Har ju varit rätt soligt ett par dagar nu och det ska ja ju inte gråta över att de har varit för det har varit underbart men nu är det moln som sagt..Men hörde nu på nyheterna att det skulle spricka upp och bli närmare 20 grader och sol i eftermiddag/kväll så det gör ju ingenting..
Ska in till stan idag och träffa lillsyrran som sagt.. Men får se när hon orkar dra sig upp ur sängen, får väl ringa henne om ett tag när ja känner att ja vill röra på mig hehe.Vet inte riktigt va vi ska göra men lite "kvalitetstid" är väl alltid bra och dom ska man ta vara på..
Ojj nu ringer telefonen, ska gå och svara.. ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0