intensivt..

Tjoho! Ojj vilka fulla dagar som har varit nu, mycket gjort och lite tid ;P
Tisdagen kom ja ju till sthlm, gick hemifrån vid 5 på morgonen för att sätta sig på en jobbig buss i 6 timmar..Bussen kom till sthlm vid lunch, då vi satte oss i solskenet i kungsträdgården och bara avnjöt en härlig lunch. sen gav de av till historiska museet, och två gallerier. Hela dagen var det fullt schåå.. Sen en snabb tur till de andras vandrarhem för att piffa till sig innan "Kolla"-kvällen som bjöd på dricka, smörgås och uppträdande.. kl. 11 gav ja upp och åkte hem där ja kan säga att ja stupade i säng.
onsdagen var det även då upp tidigt för att säga hej på jobbet innan man skulle möta upp resten vid moderna museet klockan 10.. moderna museet och arkitektmuseet var avklarat vid halv 1 då hela gänget begav sig för en härlig lunch i solen även då och sen en lång promenad /sightsingtur i sthlm. Mycket mysigt.
klockan 5 gav ja, eleonore och Pernilla upp och tog pendeln hem till pappa. Inhandling av middag och be pappa sätta på grillen blev kvällens uppdrag..hehe efter middagen var vi verkligen så slut att vi dog i sofffan framför massa film! Härligt härlgit med en lugn kväll.
dagen idag har även den varit fullt schåå från morgon till kväll. vid 11 begav vi oss in till stan för shopping. gick omkring i några timmar, tog en härlig lunch på "cafe 60", för sedan ännu mer shopping. Det var verkligen mysigt.
vid 4 åkte ja hem för att bli firad av familjen, underbart att träffa alla igen =)
Så kvällen har fått gått ut på att spendera med mina kära.
Nu ska ja skriva klart mitt CV, sen ska ja nog sova. lång dag imorgon med? jodu,ingen aning!
är iaf helt slut efter dessa tre fullspäckade dagar, så egentligen att bara ligga hemma i soffan känns som en bra idé för morgondagen!
Sov gott!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0