trött

Shit vilken kväll det var igår =) roligt men jaa, det blev ju lite sent om man säger så haha..
Kvällen började helt sjukt. vi skulle ta tåget till sanna som bor i kallhäll och det går ju såklart bra, men sen när vi ska ta bussen ifrån kallhäll till sanna så kommer den inte. ja,tessan och jossan står och väntar på den i typ 20 minuter innan det kommer en annan buss som inte skulle gå ens. men jossan går dit och snackar lite me chauffören så vi tre får gratis skjuss till den stationen vi ska av, hehe helt sjukt egentligen men men =)
sen blev det en god julmiddag, var buffé så det blev lite förmycket för att man skulle kunna njuta kanske? hehe :P kvällen fortsatte iaf me skratt,dricka och prat.. vid 1 tiden kom nisse och deras gäng och vi va väl me dom till halv 4 kanske.. sen tog vi oss en taxi hem till dom på hötorget.. Ja och jossan var där till typ 6, det var skit mysigt men som sagt, man kanske inte var den piggaste som satt på tunnelbanan på väg hem imorse haha. folk var liksom påväg till sina jobb medan vi var på väg hem.
Så sista gången ja kollade på klockan imorse var 06.38 vilken måste ha varit tiden som ja somna :P
Vakna dock vid 9 för då vakna barnen som vi hade på besök och lät ju inte lite..så ja hade lite svårt att sova.. Men ja somna tillslut om och gick upp för typ en timma sen.. Fortfarande sjukt trött och kommer typ ligga i sängen hela dagen.
Får se om jossan pallar att ta en promenad ikväll annars kommer den enda frisk luft ja får vara när ja går och handlar lite mat, har ju tyvärr lovat att laga mat idag haha men ja kommer inte orka. men men, ja får skylla mig själv.

Nu ska ja hoppa i ett varmt bad och läsa min bok..sen kanske ja ska fixa lite inför resan nu när man ändå är ledig, kan vara bra.
hoppas ni haft en bra helg =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0