succé

Herregud vilken succé allting blev igår. Blev bättre än ja hade hoppats. Det var så roligt att se att min kära pappa blev så glad.
Dagen som gick skulle ju ja försöka göra så bra som möjligt för honom och för att han inte skulle lista ut någonting. Så vi bestämde oss för att gå på bio i heron city på dagen. Det var mysigt att bara få vara med honom =)
Sen vid 6 tiden på kvällen begav vi oss till båten där festen skulle vara och ja.ja tror att han hade listat ut någonting men det hade han tydligen inte gjort för han stod som en staty med hakan nere vid fötterna när vi kom upp på båten och alla hans gamla kompisar var där och sjöng "ja må han leva". han blev helt ställd.
Under middagen som var SUPER god så höll ja och syster våra tal och det gjorde även några av vännerna också..
Sen fortsatte kvällen med mycket skratt och (lite för mycket) drick. Tror vi kom hem vid halv 2 någonting och då kan ja säga att ja stupade i säng haha.. =D
Men kvällen vart så otroligt underbart lyckad och ja, ja vet inte va ja ska säga. Mer än egentligen att VI KLARADE DET SYSTER! utan dig hade det inte gått kan ja lugnt påstå!

Idag har ja mest legat och degat framför tv.n och det var riktigt skönt haha. Började med en stor och god frukost med pappa och sen vart det lite lunch,blev kvar sushi ifrån fredagen som vi gjorde och den var lika god idag som då. Ja och pappa är fanemej bäst på att göra sushi :D hahha
Har precis hoppat ut ur en dusch och ska ner och ha lite adventsmys me familjen.Ta lite glögg och pepparkakor hade ja tänkt.

Kommentarer
Postat av: Ciccie

Succé är det rätta ordet! :)

Kunde inte blivit bättre, allt var bara super!

Vi är bäst som lyckades med detta, pappa är så glad o stolt!

Älskar Dig!!!!

2008-12-07 @ 20:20:33
URL: http://ciccie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0