uppdatering

ojj nu har det varit lite dålig uppdatering från min sida.. men ja har inte orkat,har varit för trött efter jobbet på dagis som för den delen är så himla roligt. ja älskar verkligen alla de där små knyten som springer omkring och för massa konstiga ljud haha. men det går bra.
har liksom bara gått hem och kollat på tv typ och sen sovit för det har ja behövt :P haha
igår va ja hemma hos jossan på kvällen. hon hade en liten "fest" eller va man ska kalla det. det var iaf lite människor som kom över och det var trevligt. vart lite vin och så massa "kortspel" såklart. haha det är väl det som alltid är med på dem festerna hahha.
ja och nettan tog oss en promenad där nån gång i mitten av kvällen och begav oss hem till hennes HANS ;) haha (intern skämt ;P) för att hämta lite mer alkohol. haha och vi gick igenom skogen på väg hem och höll ju på att ramla och slå oss lite men det gick bra. det var en skön powerwalk så att man vaknade  till lite. hehe
kom hem vid halv 2 ungefär och då kan ja säga att det var skönt att sova :D hahha
nu ska ja gå ner och besöka solen lite innan ja börjar jobba. vill ju passa på så att man får lite energi innan man går in i butiken och inte får se så mycke mer sol på hela dagen :P hhaha
ikväll ska ja me ciccie till vällingby där en kompis till henne har inflyttningsfest tror ja det var så det bjuds på dricka och allt. men ska ta det lugnt där med..hehhe jobb imorron med som sagt.
nej dags att gå ner nu då =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0