Sick..

Buhu, är sjuk =( har åkt på den där jävla förkylningen som ALLA människor verkar ha nu.. det är verkligen någonting som går och ja ska ju såklart inte vara sen med att hoppa på den trenden med ;) haha nej men ja brukar inte bli smittad så lätt..
så ja sitter här och snurvlar och hostar i ett..ganska jobbigt och febern den verkar bara ticka på uppåt :( inte kul inte kul.
sov väl till halv 11 imorse och det brukar ja inte göra som sagt men kom inte i säng förns vid 2 iof.
hade en grymt trevlig kväll igår. Linn fyllde ju år så det var lite tjejmiddag och sen utgång. riktigt mysigt. och hon hade gjort en grymt god lassange måste ja bara säga igen :D och framförallt för att vara första gången ;) hehe men ja hade som sagt väldigt kul och hoppas att få träffa tjejerna igen för det var nice med lite nytt folk hehe och dom var verkligen hur gulliga som helst =)

idag har ja inte gjort så jätte mycket.. försökt att ta det så lugnt som möjligt. fast ja var i kista en snabbis med lill-syrran och sen så åkte vi hem och bakade "godis-muffins" och dom var gooooda ^^, ,barnsligt goda faktist.. hah
så det var mysigt att bara ta en kopp varmt te,en muffins och bara krypa ner i sängen och kolla på en film. det var så vi tillbringade eftermiddagen och så kommer även kvällen sluta för min del!
nu ska ja nog ner och försöka äta någon mat. mamma har även hon gjort sin berömda lassange så det ska bli gott. känner hur matdoften börjar smita in igenom springan på dörren till rummet haha.
Så nu ska ja traska neråt och äta lite =)
ha en bra kväll och hoppas ni mår bättre än va ja gör!


Kommentarer
Postat av: Ciccie

O jag vill att du ska komma upp till mig med! :)

Såg du mitt inlägg om dig i bloggen? ;) Hihi..

Maten blev faktiskt jättegod! Mums.

Pussiluss <3

2008-08-31 @ 21:33:04
URL: http://ciccie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0