söndag igen

Söndag.. igen.. hhaha fast det känns typ ändå inte som det, kommer ju ändå jobba hela veckan och har jobbat hela helgen så det spelar ingen roll va det är för dag haha.
fick jobba över idag till klockan 7 bara för att det är katalogsläpp imorron så vi var tvugna att fixa en massa saker där, men det var väl helt okej ändå. skönt att komma hem ändå.
igår va ja me jossan och anthon i viksjö..det var en tjej som skulle flytta så lite party blev det men ja va inte särskillt taggad eftersom ja skulle jobba idag så ja, det blev rätt så tidigt ändå. skönt att komma i säng i tid.fast det gjorde ja i fredags när ja hade kvalitetstid med honom. och vi hade en grymt mysig kväll ihop och dom tiderna saknar ja!
Börjar på "nytt" jobb imorron, eller ja ska jobba på dagis nu i iaf två veckor så vi får väl se hur det går. men ja lär ju nog klara det hoppas ja. =)
är grymt trött nu så ska lägga mig i sängen och läsa till 9,sen ska ja kolla film sen blir det nog sova för min del. om ja överhuvudtaget orkar se hela filmen som man ändå får hoppas!!
hoppas ni haft en bra helg =)

Kommentarer
Postat av: Ciccie

Vill inte prata om det just nu, vi kan ta det senare. Ja det ska bli skojigt att jobba ihop! ;)

Ses imorgon syster yster!

<3

2008-08-17 @ 20:28:00
URL: http://ciccie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0