Snart midsommar

Snart var det midsommar också.Helst sjukt egentligen, kan inte fatta att det redan är det.. Känns som om det nyss var vinter liksom och nu är det sommar =/ hehe. ajja..
Vart en sjukt seg fast ändå skön dag på jobbet idag. Eftersom det var dagen före midsommar så gick många av barnen hem tidigt..Och mitt på dagen var vi i en park sen så satt vi och kollade på film och pysslade lite.Inge jobbigt alls med andra ord är hur man kan sammanfatta dagen :P
Och eftersom de inte var så många barn kvar,eller vi hade ett barn vid kvart i 4 så då fick ja gå =) mycke skönt med tanke på att ja egentligen slutade halv 5.
Gick hem och bara tog det lugnt,lagade lite mat sen gick ja till maxi för att möta upp Jossan och Anthon.Vi handlade lite inför morgondagens midsommarlunch och middag på Dannes land.
Tror att det kommer bli en grymt rolig midsommar imorgon hehe.Så det blir tidigt i säng idag så att man orkar med morgondagen :P

Nu sitter ja och kollar på Desperate Housewives och har precis duschat.Sitter även och funderar på va ja ska ha på mig imorgon, svårt med tanke på att man inte vet hur vädret kommer att bli.Det är ju ändå midsommar och då är det inte alltid så bra =/ lite regn kommer det nog ändå att bli, men ja får se. Får kolla igenom garderoben innan ja somnar ikväll så att ja vet.
Nej nu ska ja fortsätta kolla =)

Ha en bra midsommar om jag inte uppdaterar innan!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0