16/5

Så var det måndag igen och dags att ta tag i allvaret igen.. Inte kul om ja ska va ärlig =/ men men, två veckor kvar!!

Helgen var iaf toppen!! Så himla rolig!
Fredag: Kom ganska sent till Andreas och vi tog de lite lugnt innan våra kompisar ifrån Värnamo kom och skulle hålla oss sällskap hela helgen. De kom vid typ 10 tiden, så de fick bli lite prat och mys innan vi hoppade i säng rätt slut allihoppa ;)

Lördag: Upp tidigt för att ta oss till Nybro och titta på min lägenhet, sen en tur in till Kalmar.Blev lite shopping,lunch på stan och solande innan vi åkte och handlade mat inför kvällen.
Hem och fixa med mat,lekar,sminkning och allt som skulle stå på schemat för kvällen. De var ju PARTY som skulle ske, på HÖG nivå och det kan ja ju säga att de blev..
Var verkligen en lyckad fest med mycket skratt,lekar,dricka och allt man kan tänka sig. verkligen roligt! Killarna var ju dessutom så himla snygga ;D haha

Söndag: verkligen en slappar dag sådär dagen efter, men de förtjänar man väl?
In till kalmar en stund, köpte med oss pizza hem sen blev de soffläge som gällde hela kvällen.Verkligen de man ville en seg söndag :P
INGE pluggande alls, bra/dåligt?? :S

Men så idag..nu är ja i skolan och fixar med projektet. CAD och ja har blivit vänner och de går bra faktiskt..är nöjd..men annars så ja.. ta tag i allt ska ja göra nu..men men.först lunch-time ;)
Ha en bra dag

(bilder ifrån lördag kommer sen)..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0