intensivt..

Gud, nu är det inte lång tid kvar, bara 3 dagar kvar,eller två skoldagar och imorgon har jag redovisning och seminarium, vilket betyder att ja är klar imorgon!! =D iih så underbart de ska bli!!
Har varit ett par stressade och intensvia dagar nu bakom mig men nu så har nog den mesta av stressen lagt sig, vilket är väldigt skönt.

Vi var i Stockholm nu, fredag-lördag och hade fullt schema hela tiden.
upp tidigt tidigt i fredags för att åka upp till sthlm, kom upp vid lunch tid och då blev de beckmans, osv.,incheckning på hotell och sen fritid med middag ute på stan..och kvällen avslutades såklart med några glas på debaser, men man va ju inte så pigg så ja och Filippa kom hem vid 12,lagom trötta och somna som två små grisar ;P, tills brandalarmet gick haha..
Lördagen börjades med en god och storf frukost, sen en promenad till bussen..Fotografiska, Bergs och en shoppingrunda på stan..Sen blev de bussen hem och kom hem vid 11..Tog en värmande dushc och sen så stupade ja glatt i säng..

Tog mig en sovmorgon imorse, vilket var väldigt behövligt..Sen slängde ja in tvätten och avnjöt en lång frukost. nu gör ja skola, men är klar, mûsli och funderar på va man ska göra med livet .. typ..
Ska nog ut och handla lite snart och så får vi se vad dagen slutar..
Lite solande blir de just nu iaf, och en dusch igen =D

Ha en bra söndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0