tisdag

God kväll.
Vilken lång dag denna dag har varit, den tar liksom aldrig slut.fattar inte varför egentligen. Vill ju att dagarna ska gå fort nu så att ja kan få åka hem till min kära familj och vänner som ja saknar så <3!

Har haft design historia idag igen och det var ganska segt ibörjan,satt typ och sov hehe men det fick väl gå ändå. fast på slutet va det ganska kul för då fick vi vika lådor på japanskt vis ;P kul kul.
sen har ja suttit i skolan och gjort klart en uppgift,även börjat me DH-uppgiften så det känns skönt,kommer ju inte få så mycket gjort när man är hemma antar ja. Även beställt lite kurslitteratur också :P
Vart hemma och sytt lite, ätit mat och bara tagit det lugnt är så som min eftermiddag har sett ut.. väldigt skönt!Kollar lite på Ullared på kanal 5 också,sjukt konstig program fattar inte ens att det blev ett sånt haha. Men dom måste väl göra något för att få tittare antar ja.

Nu sitter ja vid skrivbordet och kollar på fullmånen, och NEJ ja ljuger inte, kollar ut på den nu och ska titta vidare på gossip girl och sen en film. Ev ta ett bad också, får se va ja orkar och vill lite senare!
Fast nu vill ja fortsätta kolla lite ;P

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0