snart semester!

Oh en dag kvar har ja nu innan ja går på semester! Ska bli så sjukt skönt med lite ledighet nu innan skolan börjar igen. Fast ändå så känns det inte så bra. Kommer verkligen sakna alla underbara som jag jobbat med dessa veckor, nu är de över liksom. Iof så vet ja att vi kommer att träffas och ha det superskojj men ändå,inte varje dag som vi gjort nu, vilket är väldigt synd. Men men,ska försöka se det positivt.

Veckan som gått har gått fort. Skansen blev det igår och ja kan säga att ja var grymt trött efter de och somna tidigt igår kväll.Sen har vi varit i lite olika parker men inte gjort så mycke,vädret har inte varit tipp topp på dagarna tyvärr. ;P
Men imorgon är de som sagt min sista dag och ja kommer va där en kortis..redan vid 1 kommer ja att få lämna stället eftersom då går bilen ner mot småland.
Ska ner till växjö med mamma,ciccie och viktor över helgen..träffa på morfar och bara ha det super. Sen på söndag styr kosan vidare mot kalmar och hem till mig. några dagar där nere kommer de bli innan ja kommer upp till stockholm igen för att bara njuta. Hoppas på gott väder nu och glada upplevelser.

Nu ska ja hoppa i säng och kolla på film så att ja blir trött och kan somna tidigt med tanke på att ja börjar 7,så sova måste man om man även ska köra efter.

Hoppas ni haft en bra vecka!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0