kinna

Tjenixen!
Gud så skönt det är att bara komma bort från j*vla sthlm..Ja åkte ju ner till Kinna igår och det var verkligen som att komma till himlen! =D
Bussresan gick bra hit ner me sjukt sköna stolar btw :P hehe..
Gårdagen spenderade vi me en liten tripp inne i Borås där vi kollade lite i affärer,sen så storhandlade vi mat till hela helgen..kom hem ganska sent..Lagaed en jättegod wok och sen låg vi och slappade framför en film på kvällen me milkshake och godis =)
Kom i säng vid 11 då ja var så grymt trött att ja somnade på en gång hehe..

Dagen idag har varit underbar..
Vi gick upp ganska tidigt eftersom vi skulle iväg in till ullared där vi skulle gå på Ge-kås och shoppa lite.. Så där tillbringade vi väl 2,5 timmar av dagen och sen begav vi oss hem för att sätta oss ute i den sköna solen och bara tog det lugnt! Så himla skönt!
Har typ precis avslutat en super god middag bestående av lamm,cous-cous och ångkokta grönsaker med tzatsiki.. Det var så himla gott så det rekomenderar ja ;P

 


Sen har vi även gjort ägg tills imorgon med coolaste färgen, nämligen ill-grön och super rosa :D haha asballa!



Nu är Katta ute och slår tydligen in min present, vilket hon inte behövde men men :P och vi ska väl "fira" mig lite ikväll.. Sen ska vi även krypa ner i soffan och kolla på Benjamin Buttuns otroliga liv..det ska bli mys.
Nej nu ska ja va lite social me min kära vän =D
ha en bra kväll

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0