måndag

Måndag igen och veckorna springer iväg.. Redan 8 veckor har gått på detta år,fast det känns inte som det :P hehe
Ajja man får väl bara stå ut helt enkelt,inte så mycket att göra..

Gårdagen var supertrevlig. Hann med en hel del saker för att egentligen inte göra så mycket. Sov till typ 10, vilket var skönt men ja känner att ja kunde ha sovit längre men det kan man inte alltid. Tog en lång frukost me familjen med allting man kan tänka sig,mumms ^^, me like hehe.
Sen så ö-körde ja och mamma ut till skokloster. det var mest för att ja skulle få köra motorväg och landsväg och det gick ju riktigt bra. Jag tyckte att det var riktigt roligt så får se om ja kan göra det ihelgen igen (efter jobbet dock :P)
Kom hem vid typ 3 och då åkte ja iväg tillbaka pappa igen för att avnjuta söndagskvällen med en god lök-,skink- och ädelostpaj.Mysigt med söndagsmiddag tycker ja.
Sen så tog vi det bara lugnt, ja klippte och klistrade i mitt lilla kollage ifrån studenten och sommaren (som måste bli klar någon gång) och så, det blev det massa film självklart!

Nu har ja typ precis ätit middag, hade APT idag så kom hem lite senare. inte så kul eftersom det var min enda tidiga dag denna vecka men man måste ju =/
Ska hoppa in i en dusch nu, ska bli skönt. Sen blir det lipstick jungle och bok.sen tidigt i säng. SKÖNT :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0