Fettistagen

Så va denna dag slut, känns som om ja alltid börjar mina inlägg på samma sätt men ja, skit samma.. hehe vet inte hur ja annars ska kunna börja :P
Kan börja med att säga att det är fettisdagen idag. Gillar inte semlor så jätte mycket men det är ju bara en sån dag en gång om året så varför inte? =) hehe Tog en i min ensamhet och hunger när ja va i kista haha,fast ganska gott var det ändå.
Men iaf.

Vaknade kvart i 5 imorse och kunde verkligen inte somna om, eller när ja nästan hade gjort det vaknade mamma och började låta nere i köket och anders som gick omkring och nös,så ja..min morgonsömn var väl lite förstörd dåra. Men ja låg och drog mig till kvart i 8 för det var ju då ja skulle upp.
Jobbade sen hela dagen mellan 9 och 18, lyckades komma iväg vid halv 6..Eller sista barnet gick då så ja, då var det bara att bege sig till kista c som sagt för att införskaffa sig kläder tills på fredag.
Det gick väl sådär, asså ja hittade kläder men tror inte det är direkt "1989-stuk" på dom men ja kan inte göra bättre så det fick bli så. (bilder kommer senare på va ja handlade)
Kom hem lagom stressad och hungrig vid halv 8 och gjorde faktist en omelett (utan mammas hjälp) för första gången och den blev riktigt god om ja får säga det själv =) hehe

Nu är det snart The Mentalist som gälller sen måste ja läsa lite teori, och kanske ner i sängen,fast ja är inte så trött som ja egentligen borde vara. hehe
Och imorgon blir det bio med pappa. Det ska bli riktigt mysigt tycker ja. Vi ska se Australia så ja hoppas att den är bra =)
Men som sagt, nu börjar The Mentalist så dags att sluta.

Kommentarer
Postat av: Ciccie

Hoppas du och pappa får en mysig biokväll :) Och att festen blir roligt älskade syster!

Saknar dig! <3

2009-02-24 @ 21:31:58
URL: http://ciccie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0