trisst

Seg söndag!! Japp, de är va de är idag..Har ingen lust att typ göra något..Bara ligga hemma och kolla film o lyssna på musik..

Men ja hade iaf en väldigt mysig kväll igår med min fina A!! Vi åt god middag,mös och kollade på Titanic och Grease och bara rådde om varandra..Sånt som man behöver ibland..
Vaknade ganska tidigt men låg och drog oss till 10 och så sen efter de blev de en härlig frukost och lite Grease 2 som gällde..
Skönt att ha en lugn kväll så att man vaknar pigg och glad och känner att man förtjänar att må bra :D

Men jaa..nu har ja inte gjort så jätte mycket sen Andeas åkte..Tog en liten tur in till kalmar för att fixa en sak och så sen har ja haft lite småryck här hemma,men inte mycke de.. så ja, en seg söndag med andra ord..
Men ja hade ett otroligt härligt och uppiggande samtal med Anna idag! Det gjorde verkligen min dag! så härligt att höra hennes röst och allt igen, behövligt!! Saknar dig gumman, men snart ses vi =D

Och min kväll lär väl fortsätta så,att vara seg o lite så ;P.. med mer film och sånt är va som kommer att stå på schemat.. men nu ska ja nog packa lite inför .... =D

Ha en bra söndag!

Kommentarer
Postat av: Madde

Men, varför hörde du inte av dig när du ändå åkte in till Kalmar?

2011-04-04 @ 21:56:38
Postat av: Madde

Varför hörde du inte av dig när du ändå åkte in till Kalmar? :(

2011-04-04 @ 21:58:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0