..

Dagarna går faktist ganska fort om även fast man inte gör så mycket :P hehe
filmen som ja skrev om förut att ja skulle se är VERKLIGEN en film man måste se,den är baserad på en sann historia och är verkligen bra! sen finns det en till som handlar om motståndarlaget och den bör man också se om man gillade den här =)
Ibland kan det vara ganska skönt och bra att bara va hemma. ja har till och med gått igenom mina klädlådor och slängt en hel del, vilket inte är likt mig men det var skönt att göra det. så nu ser ja va ja måste köpa nytt och inte, vilket kan vara bra hehe. Sen märker man att mitt på dagen så går det ju ingenting bra på tv förutom idag. dom har börjat visa Desperate Housewives från början igen så ja såg de första avsnittet idag. och ja har inte sett ifrån början så det var ju bra :P men nu är det slut så ja får se va ja ska kolla på nu hehe
Sa ju att ja skulle övningsköra idag men ja tror inte att det blir så..mamma kom hem för typ 1 1/2 timme sen och hade blivit getingstucken i nacken så vi får se hur det gick där. hon verkade verkligen inte pigg så ja vet inte om ja vågar köra med henne. hon kanske tuppar av eller någonting, inte lika uppmärksam som man kanske bör vara. Så ja ska nog låta henne vila om hon inte själv säger att hon klarar av det =)
Ska gå ner och kolla lite på henne nu!

Kommentarer
Postat av: Ciccie

Nämen hur är det med mammsen? Getingstick låter ju inge roligt :(

Såg du filmen "We are marshall"? I love it!

Jag såg förresten 27 dresses i lördags, vilken mysfilm! :)

Saknar dig! Pusss

2008-09-01 @ 18:54:10
URL: http://ciccie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0