jobb

Jahaja, då är man inte längre en "dagis fröken" på heltid hehe. nej men igår så ringde dom ifrån Clas ohlson och undrade om ja fortfarande var intresserad va tjänsten som ja sökte förut, halvtid där plus mina helger och ja visste verkligen inte va ja skulle välja. trivs ju på båda ställerna så det var bara att gå hem och fundera, vilket ja verkligen gjorde hela kvällen och fick typ ångest. för ja visste verkligen inte hur ja ville ha det. men efter många om och men så bestämde ja mig för att tacka ja till jobbet på CO. fast ja kommer nog att hoppa in lite då och då på dagis med för att dem behöver hjälp och så =) fast det är lite kul att dom ville att ja skulle jobba med dom,bli "en i gänget" liksom.
har jobbat hela dagen och slutade väl vid halv 4 och då så åkte ja och mamma iväg och övningskörde lite. och ja måste ju bara säga att det faktist "rullar på" ;) det går riktigt bra.. är ute i trafiken och kör lite, och det är läskigt när man får möte titt som tätt vara sådär haaha.
Ska snart hoppa in i en dusch och sen ska ja kolla hur idol sisången detta år är, antagligen inte bra hahha men man måste ju ge det ett försök iaf.. Och sen tror ja nog att det blir nån film som gäller innan man stupar i säng!
Nu måste ja ner och fixa i ordning köket efter maten, blev varma kantarellmackor som slank ner i magen idag så några kastruller måste ju diskas ;P hehe

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0