14/9

Ett tag sen var det sen ja skrev sist. Dels har ja legat sjuk och dels har internet inte fungerat..men det har inte gjort så mycket.
Ja har som sagt inte gjort mycket alls denna vecka som varit, vart sjuk ändå tills igår så ja har väl mest legat hemma och tagit det lugnt. Väldigt skönt tycker ja för ja kände att ja behövde det.
I fredags så hade vi lite middag hemma hos pappa och då gjorde vi egen sushi =) mums va god den blev. det är verkligen 1000 gånger godare att göra egen än att köpa :P
Har inte gjort mycket idag heller..Eller ja har städat vilket behövdes, var rätt så dammigt i hela huset så alla hjälptes åt =)
Sen lagade vi en god tacos till middag och nu har ja precis suttit mig ner för att avnjuta en nygräddad kanelbulle (eller i mitt fall är det en vaniljbulle). det har typ blivit lite som en tradition att ja och lillsyrran bakar på söndagskvällarna. För idag blev det som sagt bullar som vi bakade och det var verkligen jättegott!
Nu ska ja se lite på tv och vänta in filmen som börjar vid 9 =)

Hoppas att ja får något jobb denna vecka..Annars vet ja inte va ja gör. Har tröttnat på att bara gå omkring och inte göra något alls..:P så vi får väl se om dom ringer imorgon bitti. skulle vara skönt om ja fick jobba i veckan som sagt. snart en vecka ledigt så nu är det på tiden ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0