helgen..

Ojoj vilken kväll det var igår :D haha Det var så kul att äntligen få träffa er igen! Ja har verkligen saknat det, har saknat tiden som vi hade förut. För med er kan ja verkligen må bra och bara släppa allting!

Gårdagen började med att ja skulle övningsköra med mamma. Vi åkte ända ut till Ekerö för att köra landsväg och det var läskigt kan ja säga. Första gången att köra så fort haha men det gick ganska bra iaf. Lyckades att inte köra ihjäl oss vilket var bra ;P Sen så släppte mamma av mig i centrum där systrarna satt och väntade på mig. Vi tog oss en liten fika på café solo vilket var riktigt trevligt. Så kul att bara umgås vi ett tag och ja känner att ja verkligen har saknat det! Det måste vi göra snart igen <3

Men som sagt, kvällen igår var grymt rolig och mysig. Började med en god middag och "förning" hemma hos Katta. Det var kul att prata om massa gamla minnen och saker som har hänt dom senaste månaderna..Men iaf.. Vid typ halv 11 drog vi in till stan för att dra ut på krogen dåra och ja.. Det var många goda drinkar och mycket snack..Lite tårar och sånt kom även fram men det var skönt att få ut!
vi kom väl hem vid 3 men gick inte och la oss förns halv 5 så man är lite seg idag :P
Idag så har vi vart inne i stan och fikat och haft mysigt i det fina höstvädret, inte ett enda moln var det på himlen, så himla skönt!
Sitter just nu och bara tar det lugnt med datan i knät och One tree hill på tv, ska snart hoppa in i en välfärtjänt dusch och sen ska ja äta hemagjord glass hehe..

Hoppas alla har haft en lika mysig och bra helg som ja har haft :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0