brr

Oh ja hade verkligen en super mysig kväll me pappa igår. Ja va ju som sagt väldigt trött efter jobbet igår (inte konstigt när man nästan jobbat i 2 veckor nu) men pappa var snäll att hämta mig =) åkte hem till honom och lagade lax med spenat o pesto-täcka och rotfruktsgratäng, så himla gott och det känns som om det blir extra gott att äta så "fint" på en onsdag haha. Sen kollade vi mest på massa filmer och bara tog det lugnt. det är det som är så skönt med att vara där =) jaja, blivit lite lite med det nu för tiden fast det får ja väl ändra på sen.

Idag var det jobb igen, inte så himla betungande (tack och lov) så dagen gick fort. Sen plocka mamma upp mig ifrån jobbet och vi drog iväg för att övningsköra, fick bli lite halk-körning och backning runt krön idag vilket gick bra.. hoppas ja kan börja ta lektioner så att ja får det snart. iaf inom 5 månader?
Just nu sitter ja och fryser, även fast ja har fleece och mjukisar, men har varit kall hela dagen..Kanske beror på att ja är ganska så slut i kroppen och inte orkar hålla mig så varm eller så..Men ja ska nog hoppa in i en dusch och sen får ja se va som händer ikväll..lugnt igen bara tror ja.lite ont i magen så ja, får se va som händer..

Imorgon blir det stängning som gäller =/, kul till kl. 6 på en fredag..ajja men men.sånt är livet. Sen blir det middag me Katta och Conny och sen hade vi väl tänkt att dra till någon pub eller nåt och bara ta igen tiden vi missat.. snacka massa skit och så =) hehe Det blir nog trevligt!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0