hemma igen

Äntligen? hemma. Ja,nu sitter ja i sängen på mitt kalla rum och har kommit hem till kalla Sverige. För det är verkligen kallt. från att ha haft 30 grader till minus 5 på bara några timmar, det är inte kul hehe. men ja överlever nog ska vi allt se.
Detta måste ha varit världens underbaraste resa. ja skulle kunna skriva en hel bok om ja skulle berätta om ja allt ja har varit med om. Det har varit allt ifrån att bli "petat" på,till att bli någons "ögonsten",till att ha badat varje dag på världens finaste strand. ja..va mer kan man säga? det har varit helt underbart.
har legat på stranden Varje dag mellan typ halv 10 till 4,badat hur mycket som helst. Ätit god mat,färsk frukt och bara levt livet helt enkelt :D
förutom en sak som står mig uppe till öronen nu och det är ÄGG!! USCH FY BLÄ haha ja orkar verkligen inte med ägg längre. har ätit det varje dag till frukost i 2 veckors tid och ja,som sagt. ja spyr snart på det..ryser bara ja tänker på det :P hehe

nej ja skulle som sagt kunna skriva en hel bok om allt ja har gjort men det ska ja inte, fråga om ni vill veta =)
nu ska ja ner och handla frukost, en riktig frukost UTAN ägg till familjen sen ska ja packa upp,hälsa på jobbet,handla mat me mamma och kanske träffa nån gullig kompis =)
ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0