thinking..

Ja låg och funderade på en sak när ja badade.. Det var att hur fort det man har lärt sig egentligen försvinner. ja skulle fylla i och skriva ett formulär på engelska till au pair-förmedlingen men ja insåg då hur fort ja hade glömt bort språket. satt hur länge som helst och försökte komma på va vissa ord betyder och var till och med tvungen att slå upp det. lite konstigt egentligen för det var ju inte så länge sen ja gick i skolan ock pratade det.. Men engelska är ju en sak som man ändå på något sätt hör eller möter nästan varje dag i samhället så det borde ju inte försvinna.. men tänk på allting annat? ajja det kanske är lite löjligt och luddigt men ja bara låg och funderade som sagt..

Har dåra precis klivit upp ur badet och just nu ser ja väl ut som ett litet troll iklädd i mammas morgonrock, har russinfingrar och sitter och myser nere i soffan me sjuklingen.. himla mysigt..
Måste nog ha lite mer "kvalitetstid" me min familj på denna sida hah.. var ganska länge sen, ja är ju bara uppe på mitt rum när ja är hemma. men tänk om ja åker till hösten,då blir det inga sånna tider alls så man kanske ska ta vara på tiden som vi har nu tillsammans här hemma? som ja gör me pappa?
nej nu ska ja dåra vara lite social när ja ändå skriver om det =)

ha en supermysig kväll!

Kommentarer
Postat av: Cristin

Hejhej! besök gärna min blogg och prenumerera på bloglovin.com om du har det! alltid modetips och annat kul… sexigaste bikinis och snyggaste väskorna/kläderna! Hoppas du gillar den!

Ha det super bra!

ccristin.blogg.se

2009-01-22 @ 22:45:52
URL: http://ccristin.blogg.se/
Postat av: C

Vem är det som är sjuk hemma i familjen? :( Jos?

Pussa

2009-01-23 @ 10:27:31
URL: http://ciccie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0