tired

Usch vilket bajsväder det är ute idag.
 Kom precis hem typ efter en arbetsdag plus att ja träffade jossan vid ankdammsrondellen för att ge henne hennes skärp :P hehe men som sagt, det snöar och är kallt och ruskigt. verkligen inte kul att befinna sig ute.
Ja är trött som bara den.Det känns som om någon trevlig människa har slagit mig i huvudet med en hammare för ja är verkligen slut. Men får väl hoppa i säng tidigt idag för att orka upp till en tidig dag på jobbet imorgon.
Ska väl snart gå ner och fixa lite middag, vill inte ha det mannen i huset lagar idag så ja fixar väl ngt eget hade ja tänkt. men vad vet ja inte. Vi har inte så mycket som man kan hurra för. kanske fylld pasta? det är ganska gott.. ajja vi får se helt enkelt.
Kommer nog bara tillbringa kvällen först me boken i högsta hugg, har börjat på fortsättningen av "om ja kunde drömma/twilight" och den är riktigt spännande så den måste ja fortsätta med. Sen ikväll kommer the black book på trean som ja nog hade tänkt att se på med en kopp te och en skål popcorn. för såg att vi hade det hemma och blev grymt sugen på det så det får det bli =)


Kommentarer
Postat av: Ciccie

Okej, stackarn!

Jag vet inte riktigt, jag och viktor funderar på att gå på bio. Dåra?

Puss

2009-01-22 @ 18:44:36
URL: http://ciccie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0