15 augusti

God morgon! Söndag igen och man har klarat sig igenom helgen på ett någorlunda bra sätt =)
Började ju som sagt med fredagen den 13 och den gick väl sådär hehe, inga direkta skador eller så kan man säga ;P
Spenderade den med att först ligga och sola på pappas altan och sen åkte ja till solna för att möta upp och snacka skit med Ciccie och Karro på deras jobb.. Sen när Karro hade slutat så åkte vi hem till henne och handlade mat,lagade en supergod middag och satt på balkongen och bara snackade massa skit. Helt underbar kväll var det som vi avslutade med en härlig film (Brothers) i soffan med en stor skål popcorn =)
Lördagen började med att ja åkte hem till solna, packade väskan och begav mig till vällingby för att möta upp Ciccie och Boel och dra oss ner till kaanan badet för att sola och bada. Det var grymt bra väder så det var riktigt skönt och härligt att ligga där nere och svalka av sig lite. Sen tog vi en sushimiddag innan de andra kom hem till Ciccie för lite vinkväll med ost och kex som vi skulle ha. Många tjejer så det blev en hel del babbel om ingenting ;P hahha.. Kvällen slutade dock lite tvärt (för min del iaf,inte så happy iaf) men vid 2 kom jag och syrran i säng och somnade gott.

Och så nu var det söndag igen som sagt. Precis käkat frukost med syster och om ett tag ska vi över till farmor för att vara lite sociala med henne sen får vi se hur dagen ser ut, kanske en promenad och sen lite film..vi får se =)

Hoppas ni haft en bra helg, dags för en påtår ;)
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0