skoldags igen då?

Så har skolan dragit igång igen då, men ja kan inte riktigt säga hur ja tycker att det känns.. Lite si sådär typ, de första läraren sa va liksom att "detta kommer bli en tuff och jobbig höst,med mycket tvivel" och det känns ju bra när man redan tvivlar INNAN man ens har börjat på riktigt :S
Men som sagt, igår så började skolan igen och de blev lite genomgång av schemat och sen fick vi varsin "nolla" som vi skulle vara faddrar till,de är lite kul =)... Efter uppropet var det dags att fixa och dona inför festen som skulle vara på kvällen, så att handla dricka och snacks,ställa ordning bord osv var vårat jobb.. Hem en snabbis för att byta om sen blev de tillbaka för att va lite social =)

Vart en väldigt lyckad fest,mycket snack och skratt och vid 12 hade vi lyckats städa allting och kunde cykla hem. Så halv 1 låg ja i sängen och då ville mina ögon och kropp inte mer så ja somna nykter och glad i min EGNA säng..mmm så skönt de va!! haha

Har sovmorgon idag,eller vi börjar vid 1,slutar 5 :S så mycket tid hade ja på morgonen. Blev in med tvätten i tvättstugan,en liten tur i skogen,en tripp till RIA,några samtal fixade.. Så nu sitter ja här rätt nöjd med vad ja hunnit göra denna morgon,hon är ju bara kvart över 12??
Ska snart ner till tvättstugan och hämta tvätten, sen bär de av till skolan och sen ikväll blir de faktiskt ett yogapass.. Det ska bli väldigt härligt,så himla länge sen och ja känner att ja behöver rensa mina tankar lite.
Men först ska ja njuta lite till av sommarsolen innan ja ska in i en tråkig lokal och häcka!! Hoppas ni haft en bra morgon!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0