20/3

Usch vilken hemsk dag de var igår, eller känslomässigt iaf.. Var väldigt trött efter så lång tid med arbeta så allting kanske kom då? ajja SKIT iaf!
hade seminarie med lärarna på förmiddagen/eftermiddagen (1-3) och det gick bra faktist. Fick positiv respont och feedback så ja blev glad,men vågar dock inte hoppas.. Nu ska ja iaf glömma det!
Kvällen spenderades på puben för att säga hejdå till Evelyn som flyttar på söndag =(, dock va ja inte me så länge och så för ja va så trött men litet tag iaf..Humöret va ju som sagt inte på topp så man satt med sitt vattenglas och va någon helt annanstans.. men men

Dagen idag har gått ut på att städa, man får ju besök ikväll så då ska de ju va rent ;) haha. Sen har ja varit på bibblan, fixat lite böcker och så, tog mig även en liten promenix i nybro. Och då gjorde ja den underligga synen på en KAMEL! Och ja skämtar inte. Mitt i ingenstans så stod de en kamel och tre lamor.
Full i skratt blev ja iaf vilket gjorde lite av min dag ;D


Nu ligger ja i soffan och väntar på att "sagan om ringen" ska bli färdig så att ja kan se på den,har ju inte gjort de och har lovat att göra de nu när ja är ledig. Men gud så skönt det är att bara ligga i soffan,att ja inte tänkt på de innan ;D
Snart blir de väl matlagning också.
Ha en bra söndag!
 

Kommentarer
Postat av: Ciccie

Det var grymt skönt, åtminstone i 10 minuter..sen började det blåsa så då åkte jackan på..men det gjorde gott! :)

I påsk ska vi mysa!!! <3

2010-03-20 @ 19:34:46
URL: http://ciccie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0